Bajnoki forduló

2024.05.17. 11:00

Sikeres lovasnapot tartottak Farádon

Sikeres rendezvényen van túl a farádi Rábaközi Lovas Klub megújult vezetése. Vármegyei bajnoki fordulót tartottak, melyen 195 lovas állt rajthoz, a legfiatalabb versenyző hároméves volt.

Kisalföld.hu

A legkisebb lovasok is rajthoz álltak Farádon. Fotó: Tóth Attila

Ivánkovics Dóra, a szervező egyesület elnöke elmondta: a visszajelzések és saját tapasztalataik alapján is úgy gondolja, hogy rendben lezajlott a rendezvény. „Sok dicséretet kaptunk a szervezésért és a szépen kialakított pályáért. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki segített ebben bennünket és támogatta a lovasnapot. A szervezők már most készülnek a júliusi fogathajtó versenyre, amely terveik szerint háromnapos lesz. 

– Köszönjük a Rábaközi Lovas Klub alapítóinak is, hogy járták előttünk az utat és az egyesület átadásával lehetőséget adtak nekünk a bemutatkozásra. A régi hagyományoknak megfelelően és hozzájuk méltóan szeretnénk mi is működtetni a klubot – jegyezte meg Ivánkovics Dóra. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában