Jutalmazások Sopronkőhidán

2024.03.22. 07:32

Soproniak is énekeltek a büntetés-végrehajtás budapesti központi ünnepségén

Nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön állományából is többen részesültek országos parancsnoki és intézetparancsnoki elismerésben.

Kisalföld.hu

Horváth Enikő Sára dr. Tóth Tamás altábornagytól vette át a díjat. Fotó: BVOP

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronz fokozatát adományozta és egyben pénzjutalomban részesítette Horváth Enikő Sára alezredest, Kustor Zoltán főtörzsőrmestert, valamint pénzjutalomban részesítette Feszler Jánosné törzsőrmestert.

Fotó: BVOP
Fotó: BVOP

A szervezet budapesti központi ünnepségén a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága felkérésére a frissen jutalmazott Horváth Enikő Sára és a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus (Líceum) Gimnázium és Kollégium diákja, Földesi Bendegúz közös éneke tette felemelőbbé a rendezvényt.

Fotó: BVOP

A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka az intézetben szervezett helyi ünnepségen eredményes szakmai munkája elismeréseként óra tárgyjutalomban részesítette Tamásiné Czinkóczki Krisztina törzsőrmesert és Török Tibor János munkavállalót, fizetési fokozatában soron kívül eggyel előre sorolta Dögei Sándor alezredest, Baumgartner József főtörzszászlóst, Módos István törzszászlóst, Csánig Katalin és Nyers Balázs zászlósokat.

Eredményes szakmai munkája elismeréseként dicséretben részesítette Nagy Viktor főtörzsőrmestert, Koppány Tamásné rendvédelmi alkalmazottat, Horváth Attila munkavállalót, Pödör Andrásné munkavállalót, Molnárné Varga Erzsébet munkavállalót.

A Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója eredményes szakmai munkája elismeréseként pénzjutalomban részesítette Dávid Imre munkavállalót, Dobos Zoltán munkavállalót, valamint Hadfi Máté munkavállalót.

Fotó: BVOP

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában