Rajzokat várnak:

2024.03.09. 19:00

Rajzpályázat – Március 18-ig várja a víztornyos gyermekrajzokat a Pannon-Víz Zrt.

Március 18-ig lehet jelentkezni a Pannon-Víz Zrt. népszerű rajzversenyére, ahova a szolgáltató a működési területén található nevelési és oktatási intézményekbe járó óvodás gyermekek, valamint alsó és felső tagozatos diákok kreatív alkotásait várja.

Kisalföld.hu

A pályázat keretében olyan egyénileg elkészített rajzokat fogadnak, amelyeken valamilyen módon megjelenik a szolgáltató működési területén található víztornyok egyike. Lehet ez a lakóhely szerinti – kevésbé ismert – víztorony, vagy akár a megyeszékhely egyik ikonikus víztornya. 

Nem a mérnöki pontosságú tökéletes ábrázolás a cél, sokkal inkább a kreativitás. A díjazás korcsoportonként történik, minden korcsoport I-III. helyezettje értékes ajándékcsomagban részesül. A legtöbb rajzot beküldő három intézmény pályázóit vendégül látják a Győr-Szabadhegyi víztoronyban. A rajzpályázattal kapcsolatos bővebb információkat a szolgáltató weboldalán találhatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában