Izgalmas újítások

2024.03.29. 16:00

Örök sláger és innováció - A húsvét elmaradhatatlan része a csokoládé Győrben is

A húsvét elmaradhatatlan része a csokoládé. Idén izgalmas újításokat hoznak az édesszájúaknak a csokoládéárusok és -manufaktúrák, akik megannyi kreatív és ízletes termékkel készültek az ünnepre.

Schuller Vivien Csenge

Fontos a minőség és a kreativitás – Már sokan beszerezték a húsvéti csokikat, de Minya Gabriella erre a hétre még sok vásárlót vár. Fotó: Csapó Balázs

Különleges tervezés 

– Nálunk főleg a Milka termékei fogynak. Az idei húsvétra egyedi dizájnt találtunk ki: beöltöztetjük az óriási táblás csokoládét. Kapott nyúlfület és locsolóverset a borítására, illetve üzenetet is lehet rá írni. Ami miatt nagyon népszerű lett szerintem, az az, hogy a csomagolás belsejében színezővel lepjük meg a gyerekeket. Még ismeretlen a termék, de már így is sok fogyott belőle. A figurás édességeket és a csokitojásokat is sokan keresik. Akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok vásárlását, azok hoppon maradhatnak, addigra ugyanis már nagyon kevés édesség marad – osztotta meg lapunkkal a Csokisziget tulajdonosa, Farkas Zsigmond. 

csoki
Felvételünkön Farkas Zsigmond, a győri Csokisziget tulajdonosa. Fotó: Csapó Balázs

Népszerű a töltött 

A győri Choco Ciao tulajdonosa, Minya Gabriella magyar kézműves-manufakturális termékeket forgalmaz. Vannak külföldi különlegességek is a kínálatában, de elsősorban a hazai édességekben erős. 

– Sokféle termékkel készülök az ünnepre. Vannak kifejezetten húsvéti palástba bújtatott csokik, drazsétermékek, nyuszis dobozban, saját csomagolással. Elérhető színes bonbonválogatás is a boltban – osztotta meg lapunkkal a Choco Ciao kínálatát Gabriella. 

Azt is hozzátette: aki ma minőségi csokoládét keres, az megtalálja a magyar termékek között. 

– Szerencsére sokan bevásároltak már nálam húsvétra. Úgy érzem, hogy folyamatosan ismerik meg a vásárlók az édességeket. Amilyen forradalmon keresztülment a bor, a csokinak is lesz egy ilyen evolúciója, és majd tényleg jó minőségű csokoládét szeretnénk fogyasztani, ajándékba adni. Ez a hét a legerősebb, de már két hete elérhetőek a húsvéti termékek, és szép folyamatosan egyre többen keresték azokat. A legtöbben töltött csokitojásokat vittek magukkal. Népszerű az epres, a mogyorókrémes és a tejcsokoládé-krémes. 

El lehet rejteni 

– A kisebb gyerekeknek a locsolóverssel ellátott csoki­csomagos dobozt ajánlom. Egyedi, és el is lehet rejteni a kereséshez. A nagyobbaknak tetszhet a szintén manufakturális csokinyalóka, nyúlfigura vagy tojásfigura – fejtette ki véleményét a tulajdonos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában