A gyászfeldolgozásról

2024.02.29. 13:00

Veszteségeinkről a mosonmagyaróvári könyvtárban

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó Mit kezdjünk veszteségeinkkel? című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban február 29-én, csütörtökön 17 órától.

Kisalföld.hu

Igazi Barbara bő tíz éves műszaki területen szerzett felsővezetői tapasztalattal indult a segítői pályán, a szakmai és egyéni továbbfejlődésre a kulcsot az önismeret és a pszichológia területén találta meg. Kiváló eredménnyel végezte az Érzelmi intelligencia fejlesztő - Személyiségfejlesztő képzést, hivatássá vált számára a fejlesztői szakma.

Érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését gyászfolyamat követi. Sokan nem tudják, de ugyanez a folyamat zajlik például a válás, a költözés, a családalapítás, a vetélés, az egészségi állapotunk változása, a munkahely elvesztése során is: összességében 40 olyan életesemény történhet velünk, amelyeket gyászfolyamat követ.

A Mit kezdjünk veszteségeinkkel? című előadáson az érdeklődők megismerkedhetnek a Gyászfeldolgozás Módszerrel, egy cselekvésprogrammal, amely hozzásegít, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket. Tisztázzák a gyásszal kapcsolatos tévhiteket, a tipikus gyászreakciókat. Szóba kerülnek a feldolgozatlan veszteségek testi és lelki következményei is.

Az előadásra a belépés díjtalan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában