Amit rengetegen várnak

2024.01.28. 12:16

Jön-jön a tizedik Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivál Kapuváron

Február 9-én, 10-én rendezik meg Kapuváron a tizedik Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált. A helyszín a kapuvári KRESZ-park a Hidászi utcában.

Kisalföld.hu

Az ételeket szakértő zsűri bírálja el minden évben. Felvételünk tavaly készült. Fotó: Kisalföld-archívum

Pénteken zenével kezdődik a program. Este hét órakor DJ Dominique lép fel, illetve a Neoton együttes. Szombaton délelőtt kilenc órakor tartják a megnyitót, ahol a fesztivál zsűrijének elnöke, Horváth Csaba, a Magyar Gasztronómiai Szövetség vármegyei elnöke, a Szabadtűzi Lovagrend minősített étekbírálója mond köszöntőt. Tíz órakor lesz a lovagrend lovagjelöltjeinek befogadása.

Az ételeket szakértő zsűri bírálja el minden évben. Felvételünk tavaly készült. Fotó: Kisalföld-archívum

Tizenegy órakor kezdődik a kulturális műsor Greznár Zoltán prímással. Fellép a továbbiakban a Hanság Big Band, a szeniorörömtánc-csoport, a Hajnalcsillag Dalkör, Kapuvár Város Fúvószenekara, a Kapuvári Hagyományőrző Nyugdíjas Egyesület, a Táncos Trió, az Őszirózsa Dalkör, a Veszkényi Férfi Dalkör. Negyed hatkor lesz az eredményhirdetés, melyen Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő és Hámori György polgármester köszönti a vendégeket.

Este hétkor Irigy Hónaljmirigy-, majd Lord-koncert zárja a fesztivált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában