Több kép, több esély

2024.01.07. 19:05

Horgászjegyet nyerhetnek a legszebb halakkal Győr-Moson-Sopron folyóira

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége ismét játékot hirdet a horgászoknak. Küldje be számukra kedvenc 2023-ban fogott halát, cserébe pedig három szerencsés 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Ollári Gergely

Bendó Ágnes a Szivárgó-csatornán fogott ki gyönyörű pontyokat.

A halakat bemutató képeket és az információkat megjelentetik a szövetség Facebook-oldalán (a fényképet beküldő a kép elküldésével egyidejűleg elfogadja a nyereményjáték feltételeit). Azon vizekről fogadnak el bejelentést, ahová a megyei folyóvízi területi jegy érvényes. 

Január 20-ig még lehet lehet nevezni a játékra.

A nyereményjátékban a szövetség vízterületein kifogott hal képét beküldő horgász vehet részt. A szövetség a játék lezárásaként 2024 januárjának utolsó hetében három darab összevont folyóvízi jegyet sorsol ki a fotókat beküldők között. 

Több képpel nagyobb az esély

A több képet is beküldők a képek számának megfelelő számmal vesznek részt a sorsoláson, így növelve a nyerési esélyt, de egy játékos csak egy nyereményre jogosult. Aki egy nyereményre kisorsolásra került, további nyereményekre már nem válhat jogosulttá. A nyeremények készpénzre, más nyereményre nem válthatók, átruházásukra a szervező lehetőséget nem ­biztosít. 

Érkeznek már a legszebb halak és horgászaik fotói, köztük volt Bendó Ágnes is, aki a Szivárgó-csatornán gyönyörű pontyokat fogott augusztusban, szám szerint három tíz kilogramm felettit. Azt, hogy milyen módszerrel és milyen felszereléssel, elolvashatja a szövetség weboldalán: www.horgszovgyor.hu. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában