Búcsúzott az óév

2024.01.01. 09:26

Fergeteges szilveszteri bulit csapott a Republic Sopronban - fotók

Igazi fesztiválhangulat fogadta azokat az érdeklődőket, akik kilátogattak szilveszter éjszakáján a Mária-szoborhoz, hogy együtt búcsúztassák az óévet.

Varga Henrietta

2023 utolsó óráiban a Republic adott frenetikus koncertet, akik már nem először szórakoztatták Sopronban szilveszterkor a közönséget. A zenekarral mindenki egy emberként énekelte a felejthetetlen dalokat, az éjszakában messze hangzott a Szállj el kismadár, a Ha itt lennél velem vagy a 67-es úton dallama. A hideg ellenére a hangulatra se volt panasz, fantasztikus volt látni, ahogy a koncerten a sztárfellépővel együtt tombolt, énekelt és táncolt a közönség, sőt akadtak, akik papírtrombitával kísérték a zenekart.

Varga Csaba és párja elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat, remek volt a koncert. - Mondhatni ez nálunk már hagyomány, hiszen minden év szilveszterén kilátogatunk a rendezvénytérre. Külön öröm, hogy idén a Republic volt a fellépő, mert nagyon szeretjük a zenéjét. Azt is jó látni, hogy mindenki remekül érzi magát, rengeteg az ismerős, olyanokkal is összefut az ember, akivel év közben nem találkozik - tették hozzá.

A várkerületi rendezvénytéren a tömeg folyamatosan nőtt, végül DJ Jokoval több százan búcsúztatták 2023-at, és köszöntötték 2024-et.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában