Szilveszter 2023

2023.12.30. 09:23

Szilveszteri futást rendeznek Mosonmagyaróváron, Jánossomorján és Rajkán - Mutatjuk a rajtok időpontjait!

Az egészséges életmód jegyében az év utolsó napján több helyen is futócipőt húznak Mosonmagyaróváron és környékén.

Mészely Réka

Fotóillusztráció: Pixabay

Mosonmagyaróvár

Folytatva a hagyományokat idén is futással búcsúztatják az évet Mosonmagyaróváron. Szeretettel várnak minden futni vágyót az év utolsó napján délelőtt fél 11-kor az UFM Arénához. A Szilveszteri Futás továbbra sem verseny, hanem egy kis beszélgetős örömfutás. Tempó nem számít, mindenki olyan sebességgel fut és annyit, amennyit akar. Az útvonal a szokásos, Rajka felé 2,5 kilométer oda, majd vissza ugyanannyi, de lehet többet és kevesebbet is futni. A futás végén mindenkit megvendégelnek egy pogácsával, meleg teával vagy forralt borral.

Jánossomorja

Óévbúcsúztató jelmezes bulikocogásra invitálják a mozogni vágyókat december 31-én Jánossomorján is: gyülekező 14 órától a mosonszentjánosi templom előtt, start 14.30-kor lesz. Pihenőt féltávnál a mosonszentpéteri templomtéren tartanak. A szervezők kérik, hogy öltsenek minél többen vidám jelmezt, vegyenek magukhoz kereplőt, trombitát és álljanak rajthoz.

Rajka

Rajkán is megszervezik a szilveszteri szaladgálást: december 31-én, vasárnap 15 órától lehet regisztrálni a Szabadság téren, ahonnan a bemelegítést követően 15.45-kor indul a futás. Lesz tombolasorsolás, a Mozdul Rajka! programsorozat eredményhirdetése. A futókat teával és forralt borral várják, a jelmezben futók különdíjban részesülnek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában