Jótékonyság

2023.12.27. 11:30

Az óvodáért dobtak a dartsversenyen Halásziban

Huszonegy pár, azaz 42 játékos vett részt azon a darts­versenyen, melyet a napokban a Merengő Darts Club szervezett Halásziban. Mosonmagyaróvár és környéke mellett Komáromból és Szlovákiából érkeztek versenyzők.

Mészely Réka

A halászi dartsverseny legjobbjai – a Halászi Óvoda és Bölcsőde részére felajánlott pénz a kicsik sportolását segíti majd.

A legjobb párost Németh György és Kóti Sándor alkotta, Bors Marcell és Gregus Dávid másodikként, Bokodi István és Hencz János harmadikként végzett. Legtöbb 180-asa Varga Józsefnek, legtöbb 171-ese Szalay Szilveszternek lett, a legnagyobb kiszálló Orosz Gergő volt. Egy 9 nyilas játékot is hirdettek, amire 26 játékos nevezett be. Itt Négyökrű Gergő lett a legeredményesebb, nyereménye egy dartstábla volt. A dartsból és táblajátékból befolyt teljes összeget, amit a nézők adományaival is kiegészítettek, a Halászi Óvoda és Bölcsőde részére ajánlották fel. 

Varga Melinda óvodavezető az adománnyal kapcsolatban elmondta, hogy a 175 ezer forintból sportszereket fognak vásárolni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában