Műhely

2023.11.02. 15:51

Hangulatos őszi esték Páliban

Gecsei Edit csornai pedagógus néhány évvel ezelőtt szülőfalujában, Páliban alapította meg a Rábaközi Alkotó-Fejlesztő Műhelyt.

Kisalföld.hu

Az volt a célja, hogy a Rábaköz kulturális életét támogassa, művészettörténeti örökségét továbbvigye, a hagyományokat megismertesse és éltesse. Arra is törekszik a több módszertani könyvet is jegyző magyartanár, hogy a térség fiatal alkotóinak teret adjon a bemutatkozásra. 

Novemberben az Őszi esték előadás-sorozatban egy volt szili tanítványát, Ádám Gabi írót, El Camino túraszervezőt látja vendégül több alkalommal is a páli alkotóműhelyben. November 8-án, szerdán este hat órától Amilyen az adjon Isten! Ki tegye meg az első lépést? címmel beszélgetnek. Az érdeklődők november 15-én, 22-én és 29-én is találkozhatnak az íróval Páliban. Szó lesz családi és társadalmi korlátokról, elvárásokról és vágyakról, a gyerekvállalás nehézségeiről. 

Gecsei Edit (középen) és volt tanítványai, Hegyi Éva (b) és Ádám Gabi. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában