Elismerések

2023.11.09. 17:08

Felvirágoztatták a várost Győrben - fotók

Elismeréseket adott át csütörtökön délelőtt a városháza dísztermében dr. Dézsi Csaba András polgármester a "Virágos városunk Győr -2023 " verseny dobogósainak.

Barki Andrea

Díjazták a zsűri által legszebbnek ítélt családi- és társasházakat, erkélyeket, üzletek teraszait. A polgármester, aki csaknem harminc éve a képviselő-testület tagja, tapasztalta, hogy nem csak a városüzemeltető cég tesz sokat a város virágosításáért, hanem az itt élők is. – Egy ilyen versenyben mindenki győztes, hiszen szebb lesz a környezete, s a város polgárai is élvezhetik a látványt – állapította meg a polgármester, de külön gratulált, valamint oklevéllel és vásárlási utalvánnyal jutalmazta kategóriánként az 1-3. helyezettet. A polgármester bejelentette azt is, hogy jövőre is segíti virágosztással a város szebbé tételét az önkormányzat.

Családi ház kategóriában 1. lett Egervári Lászlóné a Nektár utcából, 2. lett Mészáros Györgyné az Ady Endre utcából, 3. pedig Tóth Orsolya a Mohács utcából. Társasházi - Lakásszövetkezeti lakótömb kategóriában 1. a Kodály Zoltán u. 40-42-44. társasház, 2. a Lovas utca 2-4-6. társasház, 3. pedig a Cuha utca 19-21. XXX. sz. lakásfenntartó szövetkezet. A legszebb erkélynek Szeredi Imréné Babits Mihály utcai erkélye bizonyult, 2. lett Papatyi Éva az Erfurti úttól, 3. helyezett pedig Erdélyi Istvánné a Radnóti Miklós utcából. Az üzletek teraszai kategóriában a DANA HUNGARY Kft. -t díjazták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában