Magyar meghívottakkal

2023.10.17. 07:01

Elmélyült beszélgetések a bátorságról Bécsben

A napokban, Bécsben megtartott Itthon-otthon rendezvényen a különböző országokból érkezett vendégekkel ismét mélyreható kérdésekről beszélgettek a szervezők. Az esemény megmutatta, hogy a bátorság nem ismer határokat. A szervezők tervei szerint a jövőben több ilyen esttel várják majd az érdeklődőket, ahol komoly témákkal is foglalkoznak.

Kisalföld.hu

Fotó: ORF

A KultPult és a Lean in Femspace által szervezett Itthon-otthon rendezvények „Menni vagy maradni – A bátorságról“ címet viselő estjére Európa több országából érkeztek a meghívott vendégek, akinek mára már a magán, valamint a szakmai élete nem csak szülőhazájukkal, hanem akár több országgal is összekapcsolódik.

A négy meghívott vendég között volt Szlovákiából N.Tóth Anikó tanár, író és Bandor Éva Jászai Mari-díjas színész, valamint Brüsszelből érkezett Durica Katarina író, újságíró, míg Magyarországról Al Ghaoui Hesna riporter, újságíró, író - adta hírül a Volksgruppen.orf.at magyar nyelvű oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában