Így ballagtak idén a diákok

2023.09.12. 16:15

Trendek, kreatívok, ötletek - Ballagási kiállítás Győrben - galéria

Dániel Viktória

Fotó: Nagy Gábor

Az idei év ballagási trendjeiből kaphattak ízelítőt diákok, tanárok és szülők kedden, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának tornatermében. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ballagási kiállításán a legnépszerűbb ruha trendekkel, kreatív tabló lehetőségekkel és ajándékötletekkel ismerkedhettek meg a látogatók.

Lendvay Patrik  projektvezető elmondta, hogy közel 600 fő regisztrált az eseményre, elsősorban középiskolai osztályok, akik előre megbeszélt turnusokban jönnek, de egyéni látogatók, szülők és pedagógusok is érkeztek a kiállításra.

– A cél, hogy a ballagók minőségi szolgáltatásokat ismerjenek meg. Mind a harminckét kiállítónk megbízható vállalkozó. A jelenléti esemény mellett pedig online közvetítést is tartunk, mely során a hozzánk érkező kiállítókkal beszélgetünk az aktuális trendekről, legyen szó ruháról, fotózásról vagy épp a ballagási vacsoráról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában