Helyi életstílus

2023.09.14. 11:13

Kerítés kiállítás nyílt Darnózselin - fotók

A IV. Nemzetközi Kerítés Kiállítás keretein belül Darnózselin a Hársfa utcában negyedik alkalommal rendeztek a "Művészetek utcáját".

Kisalföld.hu

Tárlat a darnózseli kerítéseken. Fotó: Nagy Ferenc

Fotó: nf

A rendezvény kiállító művészei és alkotói a helyi kiállítókon kívül, Zsámbékról, Sokorópátkáról, Spanyolországból, Szlovákiából, és a térségből érkeztek. A kiállítást Némethné Molnár Andrea polgármester nyitotta meg, elismerő szavakkal méltatta a rendezvényt. Majd Bindicsné Horváth Györgyi tangó-harmónikázott a részvevők legnagyobb örömére, utána Feketéné Saci szívhez szóló verses köszöntését hallhatták a jelenlévők.

 

Az előző évekhez hűen most is láthattunk fotókat, festményeket, szobrokat, a Kreatív Én táborban készült alkotásokat. Ebben az évben új színfolttal gazdagodott a rendezvény, Sokorópátkáról érkezett Battyányi Attila élethű vasszobraival és Győrből pedig a Galagonya Foltvarró Klub ámulatba ejtő alkotásokkal nyűgözte le a nézelődőket.

A Mosonmagyaróvári Fotósok ismét megörvendeztette a látogatókat csodás fotóikkal, alkotásaik között újdonság volt az alumínium táblára nyomott fotó. A kiállítók között a felnőtteken kívül 2 ügyes kisgyermek kiállító is volt Glázer Marcell 8 éves, Nérai Nimród 6 éves, mindketten a Kreatív Én táborban készült szobrokat állították ki. A rendezvényt támogatta a Darnózseli Önkormányzat, Darnózseli Polgárőrség és a Hársfa utca lakói - írta Bősi Éva.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában