Versenyek

2023.09.08. 11:00

Futófesztivált tartanak Ágfalván

Immáron hagyományként szeptember 9-én, szombaton 9 órától megrendezik a XX. Ágfalvi Futófesztivált, ahol a sportág mellett számtalan más programmal várják az érdeklődőket. A szervezők célja, hogy a sportolni, mozogni szeretőknek versenyszerű lehetőséget nyújtsanak, és az iskola sportkörülményeit javítsák a fesztiválon befolyt összegből.

Kisalföld.hu

A versenyeken, melynek helyszíne az Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskolánál (Váci Mihály utca 1.) lesz nemtől és kortól függetlenül bárki részt vehet. Több számban is indítanak versenyszámot: lesz ovis futás, ezer méteres síkfutás 14 éven aluliaknak, 6 kilométeres mezei futás, 10 kilométeres táv mindenkinek, valamint erdei túrázás. A nevezést a helyszínen tehetik meg a résztvevők 9 órától, amit a versenyszámok előtt 10 perccel zárnak le. Mindezek mellett az egésznapos futófesztiválon lesz kvízjáték, zenés bemelegítés, kosárlabda és torna club bemutató, gyermeksarok, játszóház és tombola. A futóversenyek ünnepélyes eredményhirdetése 13 órakor kezdődik. A nap folyamán végig biztosított az orvosi ellátás, tanácsadás és vérnyomás ellenőrzés.

Az érdeklődök a rendezvénnyel és időpontokkal kapcsolatban minden információt megtalálnak a honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában