Szeptember 12-én

2023.09.05. 11:15

Ballagási kiállítás lesz Győrben

Az idén is megrendezik a Ballagási Kiállítást szeptember 12-én 8 órától 15 óráig a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának tornacsarnokában.

Barki Andrea

Fotó: Rákóczy Ádám

Alig csengettek be, kezdték el a diákok a tanévet, a végzősök már az év végére is gondolnak. Életük egyik fontos eseményére az iskolai évek lezárására, a ballagásra jó előre készülnek már. Ehhez nyújt segítséget évek óta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata. 

A ballagó diákokat megszólító, ballagási trendeket összefoglaló programról tartott kedden délelőtt sajtótájékoztatót Lendvay Patrik projektvezető, a GYMSM KIK Kereskedelmi tagozati elnökségi tagja, Jankó Ernő, a GYMSM KIK Kereskedelmi tagozati elnöke és Kovácsné Zimborás Ágnes, a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum igazgatója.
– A ballagás az életünk egy megállója, melyre évek múltán is szívesen gondolunk vissza. Megismételhetetlen esemény szerteágazó szervezési feladatokkal, a ruhától a vacsorán át a fotózásig. A kiállítás remek teret ad a ballagási szolgáltatások egy helyen és időben történő megjelenésére, ami által ötleteket, segítséget és főként megoldást találhatnak a diákok elképzeléseik megvalósításához – állapította meg Jankó Ernő.

A látogatók ötleteket kaphatnak a ruhákról, fotózási lehetőségekről, a vendéglátásról, ajándékokról, de képzési lehetőségekről is.

A hagyományos kiállítás mellett újdonsággal is szolgálnak a szervezők. A Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum diákjai kedvcsináló filmet készítettek, valamint a kiállítás katalógusa is online érhető el a GYMSM KIK weboldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában