Fogadj örökbe!

2023.08.28. 15:01

Zazu, a győri kandúr és Allice, a soproni tacsi várja szerető gazdája jelentkezését

Kisalföld.hu

Zazu (kandúr), Győr

Májusban született, a puha praclisok olyan helyről karolták fel, ahol nem érintkezett emberi kézzel. Ezért nehezen bízik és inkább elbújik. A cicákkal nagyon jól elvan. Gondoskodás, szeretet és a minőségi együtt töltött idő, valamint a finom falatok jelentik az utat a szívéhez. Oltott, csippel rendelkezik. Örökbe fogadni szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, lakásban tartással, kapcsolattartással és a Puha Praclik Egyesület támogatásával lehet. Érdeklődni az egyesület Facebook-oldalán, vagy a 06-70/603-5960-as telefonszámon lehet.

Zazu

Allice (szuka), Sopron

Kétéves, oltott, csipes és ivartalanított harlekin tacskó jellegű eb. Más kutyákkal jól kijön, játékos, pórázon ügyesen sétál. Gyerekektől tart, eleinte félénk, így szoktatást igényel. Autóban ügyesen utazik. Örökbefogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással fogadható örökbe. Jelentkezni privát üzenetben vagy [email protected] írt bemutatkozó levéllel lehet.

Allice


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában