Összejövetel

2023.08.08. 10:27

Rábaközi polgárőrök családi napja Vágon

Családi napot tartottak a Csornai és a Kapuvári járás polgárőrei a hétvégén. A rábaközi polgárőrök hagyományos rendezvényének ezúttal Vág adott otthont.

Cs. Kovács Attila

A családi napon jó volt a hangulat és finomak az ételek. Képünkön az árpási csapat.

A rendezvényről Csányi Gáborné, a Csorna–Kapuvár Járási Polgárőr Egyesületek titkára el- mondta: a cél, hogy a mindennapos szolgálat mellett kötetlen formában is találkozhassanak az egyesületek. A vági volt a hetedik családi napjuk. Ilyenkor finomakat főznek a polgár- őrök, illetve kis kulturális műsorral is készülnek: idén a bogyoszlói dalkör, illetve a sobori szenior tánccsoport lépett fel. Csányi Gábor járási koordinátor az összefogás jelentőségét méltatta köszöntőbeszédében, Csaplár Zoltán, a vármegyei szövetség tiszteletbeli elnöke pedig a polgárőrök önként vállalt munkájára hívta fel a figyelmet. Elismerő oklevelet kapott alapításának tizenötödik évfordulója alkalmából a bodonhelyi és ötödik év- fordulóján a magyarkeresztúri egyesület. A vármegyei szövetség elismerését vehette át lelki- ismeretes szolgálatáért Varga József (Bodonhely), Prekop Tibor (Bodonhely), Kenesei Ferenc (Bodonhely), Nagy József (Magyarkeresztúr), Lakatos Norbert (Magyarkeresztúr), Kocsis József (Kapuvár), Bognár Mária (Kapuvár), Riba Zoltán (Sobor), Molnár Dorina (Sobor), Bella Roland (Árpás), Kása Gábor (Árpás), Tompa Milán (Páli), Nótárius Bence (Páli), Kelemen András (Babót) és Németh Zoltán (Kóny). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában