Sztárparádé

2023.08.04. 12:21

Geszti Péter a Soproni Pikniken

Kisalföld.hu

Geszti Péter is fellép a Soproni Pikniken.

Forrás: MW Archív

Fotó: Novotni Ákos

A soproni önkormányzat nagyszabású, ingyenes könnyűzenei programsorozattal készül a Páneurópai Piknik évfordulója és az államalapítás ünnepe alkalmából augusztus 19-én és 20-án a Soproni Piknikre. A programsorozat már augusztus 18-án elkezdődik a 0. nappal, és a szervezők a közösségi oldalukon folyamatosan jelentkeznek bejelentésekkel a fellépőkkel és a programokkal kapcsolatban. 

A 0. napon egy igazi szabadtéri diszkóvá válik a Várkerület, ahol az ismert rádiós, Cooky DJ-zik. A piknik modern hard rock nélkül sem telhet el, hiszen a nagyszínpadon ad koncertet a 10 éves jubileumát ünneplő, soproni Pair o’ Dice zenekar. Az ünne- pi hétvége pedig Geszti Péter slágereivel zárul augusztus 20-án este a Dreher-nagyszínpadon. 

A Soproni Pikniken természetesen a legkisebbekre is gondolnak, hiszen szombaton és vasárnap délelőtt hamisítatlan gyerekelőadások színesítik majd az eseményt. Szombaton 10 órától interaktív gólyalábas, óriásbábos előadás lesz, amit 11.30-tól népmesés marionett-bábjáték követ. 

Másnap, azaz vasárnap dél­előtt 10 órától koncertre várják a kicsiket, majd 11-től ismét interaktív gólyalábas előadáson szórakozhatnak. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában