kisalfold.hu podcast

2023.07.05. 06:25

Traumákkal foglalkozó, hiánypótló könyvet fordít Dr. Dinnyés Álmos és Dinnyés Lili

Dr. Dinnyés Álmos személy és szervezetfejlesztő nem először volt podcaststúdiónk vendége. Most lányával, Dinnyés Lilivel érkezett, aki jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének hallgatója.

Pozsgai Kitti

Dinnyés Lili és Dr. Dinnyés Álmos

Közös munkájukról beszélgettünk, együtt fordítanak magyarra egy itthon hiánypótló könyvet, mely a traumákkal foglalkozik. Pete Walker amerikai szerző könyve a "Complex PTSD: From Surviving to Thriving" a poszttraumás stressz szindrómával és annak kezelésével foglalkozik, magyar munkacíme: "CPTSD: túlélésből fejlődés". Lili és Álmos is rengeteg érdekességet tárt fel traumáinkkal kapcsolatban a beszélgetés során. Meddig egészséges a szorongás? Hol kell közbelépnünk, nehogy olyan folyamatok induljanak el, amik megakadályoznak minket a mindennapi munkavégzésben? Hogyan lehetséges az, hogy egy karizmatikus, kiváló vezető képtelen megszólalni kamerák, mikrofonok előtt? Ezekre is választ kapunk a podcastből.

Hallgassa meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában