EzTörténtKisalföld

2023.07.26. 21:28

Erről írtunk 5, 10 és 15 éve július 26-án

Kisalföld.hu

5 éve – Lángolt  egy társasházi lakás

Tisztázatlan okból lángok törtek ki a soproni Táncsics utca egyik háztömbjének második emeleti lakásában. A tűz átterjedt a lakás fölötti tetőzetrészre is, ezért a tűzoltóknak azt is meg kellett bontaniuk. A ház lakói a mentés idejére elhagyták otthonukat. Szerencsére emberi sérülés nem történt, egy kutyához kellett állatorvost hívni.

10 éve – Árvízűző ünnep Győrújfalun

Amikor már biztosra tudni lehetett, hogy Győrújfalu megússza az évszázad árvizét, a polgármester bejelentette, hogy „világraszóló” bulival ünneplik meg a megmenekülésüket. Most már felszabadultan beszéltek a győrújfaluiak azokról a napokról, amelyek a magyar híradások vezető hírévé tették őket.

15 éve – Eltemették  Kolonics Györgyöt

Több ezren kísérték utolsó útjára Kolonics Györgyöt, akit a Farkasréti temetőben helyeztek örök nyugalomra. A Csepel 15-szörös világbajnok kenusa edzés közben lett rosszul, megállt a szíve és az életét már nem sikerült megmenteni. Harminchat éves volt. Pályafutása során négyszer állhatott dobogóra olimpián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában