Meglepetés

2023.04.20. 07:19

Rendőrautó vitte a szülinapos Benettet az oviba, testvérét az iskolába Tápon - fotó

A fiúk csillogó szemekkel beülhettek a rendőrautóba is.

kisalfold.hu

A szülinapos - A rendőrség felvétele

Április elején egy tápi édesanya - kisfia 5. születésnapja alkalmából - különleges kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz. Leveléből megtudták a rendőrök, hogy két fiú, a napokban 5. születésnapját ünneplő Benett, és a 7 éves Márk anyukája.

A testvérek nagyon nagy rajongóink, játékaik közül nagy kedvencek a rendőrautók, a rendőrmotorok, a rendőrállomás, sőt még jelmezük is van. A kisbiciklijük pedig kék – fehérek és „Rendőrség” feliratosok. A születésnaposnak és bátyjának is hatalmas örömet szereznénk, ha találkozhatnának rendőreinkkel.  

A rendőrök  örömmel tettek eleget a felkérésnek. Unti Vanessza rendőr őrmester és Simon Krisztián rendőr őrmester április 18-án reggel, otthonuk előtt várta a szülinapos kisfiút és testvérét, és az ünnepélyes köszöntést követően – a fiúk csillogó szemekkel beülhettek a rendőrautóba is.

A rendőrséf felvétele

Majd még emlékezetessé téve a napot, az 5. születésnapját ünneplő Benett az óvodába, és testvére, Márk az iskolába rendőrautóval érkeztek meg - írta a rendőrség.

A testvérek együtt utaztak - A rendőrség felvétele

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában