Kis csemetékből árnyékot adó fák lesznek

2023.04.03. 21:46

Fákat ültettek a Rotarysok a győrújbaráti kerékpáros pihenőparkban - fotók, videó

Fákat ültettek a kerékpáros pihenőben Győrújbaráton a Rotarysok hétfőn. A park folyamatosan fejlődik, további tervekkel készülnek a bővítésre.

Németh Ádám

Facsemetét ültettek hétfőn a győrújbaráti Rotarysok.

Fotó: Németh Ádám

Ahogyan arról már tavaly beszámoltunk Győrújbaráton park épült a kerékpárosoknak a Fő út mellett. Az önkormányzati tulajdonban lévő telken pályázati támogatással, a Rotary Club Győrújbarát és az önkormányzat összefogásával kerékpáros javítóállomást telepített. Ezen kívül padokat helyeztek ki és a térkövezést is sikerült megvalósítani.

Idén új tervekkel kezdtek neki a tavaszi időszaknak: kis csemetéket, cserjéket ültettek a zajos út mellé, hogy majd évek múltán kis nyugalmat és csendesebb környezetet biztosítson a pihenni vágyoknak. A növényeket saját kertből és támogatással sikerült a helyszínre eljuttatni, majd közösen elültetni.

 - További fejlesztéseket is szeretnénk megvalósítani a közeljövőben. A hátsó oldalon található kerítés cserére szorul, illetve közösen az önkormányzat és a Rotary Club szeretné fitness eszközökkel bővíteni a parkot. A cél hogy a hely igazi közösségi térré váljon - mondta Józsa Attila a Rotary Club Győrújbarát tagja.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában