Futás

2023.03.02. 23:02

Április elején startol a Szigetköz-félmaraton Mosonmagyaróváron

A XX. Motherson Szigetköz Félmaraton április 2-án várja a futás szerelmeseit.

kisalfold.hu

Ötféle távon állhatnak rajthoz a futás kedvelői. Fotó: Kerekes István

A 20. születésnapját ünneplő futóversenyt április első hétvégéjén rendezik meg. A jubileumi alkalom idén is a régió legnagyobb futóversenye lesz: a Szigetköz-félmaraton az UFM Arénánál.

A szervező Mosonmagyar­óvári Strucc Futóklub SE hívja és várja a lelkes futókat, akik hagyományosan több versenyszámban tehetik próbára edzettségüket. A távok változatlanok: 400 méter az óvodásoknak, valamint 2, 5, 10 és 21,1 kilométer. Legyen ez a vasárnap délelőtt a futás ünnepe és egy igazán tartalmas családi program, közös erőpróba és kikapcsolódás!

Túljelentkezés esetén az egyes versenytávok nevezését korábban is lezárhatják. Március 25. után és a helyszínen nevezés nem lehetséges!

A nevezési díj tartalmazza a csipes időmérést és az SMS-eredményküldést, frissítést, emblémázott pólót, egyedi befutóérmet, valamint meglepetésajándék is várja a célba érkezőket. Olimpiai Ötpróba pontszerzési lehetőség is van a hosszabb távokon.

Részletek, nevezési határ­idők és versenykiírás a fu­tó­klub honlapján (www.struccfutoklub.hu), illetve Facebook-­oldalán.

Ötféle távon állhatnak rajthoz a futás kedvelői. Fotó: Kerekes István

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában