Házi vetélkedő

2022.10.31. 19:00

Természettudományos verseny a csornai Hunyadi-iskolában

kisalfold.hu

Fotó: Hunyadi-technikum

„Házi” vetélkedőn vettek részt a közelmúltban a csornai Hunyadi János Technikum diákjai. Az iskola természettudományos munkaközösségének hagyományos projektdélutánját rendezték meg, amelyen a 9. évfolyamos tanulók közreműködtek osztályonként két, három-három fős csapattal. 

A Hunyadi épületét elhagyva a Mérj és számolj! feladat helyszíne a piactéren található kútnál volt, a többi feladatot pedig az iskolában oldották meg a csapatok. 

A vetélkedőn kaptak a tanulók az energiatakarékosságra utaló kérdéssort, foglalkoztak szókereséssel, sűrűséggel és kalóriákkal. 

Az első helyet végül a 9. C osztály Erdei Manók csapata szerezte meg a második, szintén C osztályos Pindurpandúrok előtt. Harmadik lett a B osztály Répák gárdája. Negyedik helyen végzett holtversenyben a 9. A két csapata, a Sündisznók és az Ügyi Fogyik, ötödik lett a B osztály Fekete Párducról elnevezett csoportja. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában