2021.08.06. 08:11
Íme, a legjobb vidéki cukrászdák hazánkban! – Soproni és győri kötődésű édesműhely a legjobbak között – fotók
A Dining Guide negyedik éve értékeli az Év Cukrászdája Díjjal Mihályi László váci desszertszalonját, a Mihályi Patisserie-t, amely az ország legjobb cukrászdáinak listáján és a legjobb vidéki cukrászdák listáján is első helyen szerepel.
Ha szeretnénk megkóstolni az ország legjobb cukrászdáinak különlegességeit, Vác mellett érdemes ellátogatnunk többek között Balatonfüredre, Sopronba, Gyenesdiásra is, és Budapesten több helyszínen is igazán édes élmények várnak ránk. A listák további része nem rangsor, a helyek betűrendben követik egymást.
Top 10 vidéki cukrászda az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauza szerint:
Mihályi Patisserie
Apátsági Rege Cukrászda
Bergmann Cukrászdák
Desszertem
Édes Piros Desszertvilág
Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
Kiss-Virág Cukrászda
Mónisüti
Sakura Cukrászda és Reggeliző
Százéves Cukrászda
Nézzük, mit mond az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz a soproni és győri kötődésű balatonfüredi cukrászdákról.
Bergmann Cukrászdák
Az ikonikus balatonfüredi cukrászdák a Bergmann család vállalkozásaként működnek, már 1992-es érkezésük óta. Klasszikus nagypolgári kávéházak, desszertszalonok hangulatát idézik a cukrászdák, a jól ismert klasszikusokkal, remek minőségben. Az ismert süteményeken felül saját kreációkkal is készülnek. A vendégek szerint Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb krémesét árulják Bergmannék, sokak kizárólag a Bergmann krémesért érkeznek, akár messzebbről is.
Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda
Karl Harrer egykor Ausztria legfiatalabb cukrászmestere volt. Az első soproni üzletet 1995-ben nyitotta, a csokoládéműhely pedig nagy népszerűség mellett 2009 óta üzemel. Ez utóbbiban csokoládékóstolókat is rendeznek. A kitűnő minőségű Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda hűen képviseli az ígéretét, amely a tudáson, a tapasztalaton és a magas színvonalon alapszik.