az egész világon átívelő híd született

2021.06.20. 16:54

Jóga az Erzsébet kertben Sopronban – Fotók

A szervezők többféle jógairányzat bemutatásával várták az érdeklődőket.

Papp Fanni

Forrás: Kisalföld

Fotó: Máthé Daniella

Idén ötödik alkalommal kapcsolódtak a június 20-i Nemzetközi Jóganaphoz Sopronban. A szervezők többféle jógairányzat bemutatásával várták az érdeklődőket, ahol a kánikula ellenére szép számmal gyűltek össze a kikapcsolódni vágyók. Kiemelten fontos ünnep a jóganap azok számára, akik rendszeresen űzik a sportágat, hiszen a közös, szabadtéri gyakorlás spirituálisan köti össze őket.

– A nemzetközi nap alkalmából a világ számos pontján, köztük Magyarországon is sokan csatlakoztunk a közös jógázáshoz, így az egész világon átívelő híd született köztünk, és a program révén energetikailag kapcsolódtunk egymáshoz – mondta a soproni jóganap főszervezője, Jahn Krisztina. Hozzátette, örömteli nap volt a mai, hiszen másfél év után együtt gyakorolhattak a szabadban.

Az eseményen a kiscsoportos jógák után közös mantraéneklést tartottak, amit a felajánlottak a világ összes érzőlényének. A napot hangtálas meditációval zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában