Jótékonyság

2021.04.01. 09:08

Nyuszi fut a fűben

kisalfold.hu

„Nyuszi fut a fűben” címmel jótékonysági futásra és nordic walkingra hívja az Első Győri Lions Club a segíteni tudó érdeklődőket. A jelenlegi korlátozásra tekintettel a távot, a helyszínt és az időpontot a résztvevőkre bízzák! A futásról szóló fényképet kérik feltölteni a szervezők a klub Nyuszi futás nevű Facebook csoportjába.

A nevezési díj 18 év alatt ezer, felette kétezer forint, amelyet az Első Győri Lions Club számlájára (12096712-01610795-00100000) kellene elküldeni a nevező nevével és a nyuszifutás megjelöléssel. A befolyt összeggel a mindszentpusztai Autista Lakóotthont támogatják! Az otthon lakói már ajándékkal készülnek, színes tojásokkal kedveskednek majd azoknak, akik a jótékony akcióval rájuk gondolnak. Solymosiné dr. Kiss ilona szervező és dr. Plentner Nándor a klub soros elnöke Scott Jurek ultramaraton futó gondolatát választotta mottóul: „Futni jó, futni megéri: olyan élénk színekben fogod látni a világot – sőt hallod és ízleled is -, hogy korábbi élményeid fakónak tűnnek majd mellette.” Ehhez az élményhez társul ezúttal a jószolgálat felett érzett öröm. Az akció április 2-án az autisták világnapján az adomány átadásával zárul Mindszentpusztán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában