Pénzt spórol, élményt nyer

2021.01.13. 07:41

Kisalföld Krajcár: tudatos pénzkezelés, kiszámítható jövő

Új kampányt indít a Kisalföld, melynek központjában a pénzügyi tudatosság, a takarékosság áll. Ossza meg velünk és olvasóinkkal hasznos tanácsait saját történetén keresztül és nyerjen értékes élménycsomagot!

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Dunsztosüveg a konyhaszekrényben? Borítékolós módszer? Ön hogyan készül fel céljai megvalósítására, milyen módszerei vannak háztartásvezetés terén? Esetleg nyaralásra gyűjtenek vagy új növényekre lakásuk szépítéséhez? Hogyan neveli gyermekét a tudatos pénzkezelésre? Mekkora tartalékot kellene egy átlagos családnak képeznie?

Egy éven át összesen húsz, a felhívásunkra jelentkező család, csapat vagy egyén módszereit mutatjuk be, szakértői tippeket adunk olvasóinknak.

Ahány ház, annyi szokás pénzügyeink terén is. Van, akinek a világ összes pénze sem lenne elég, mindegy, mennyi a bevétele, üres pénztárcával várja a következő hónapot. Vannak, akik komoly pénzügyi kultúrát kaptak örökül szüleiktől és sohasem volt gondjuk az anyagiakkal. S talán azok vannak a legtöbben, akik évről évre megfogadják, hogy változtatnak szokásaikon, új stratégiát kipróbálva szeretnének egyről a kettőre jutni. Bármelyik csoportba is tartozik, érdemes lesz velünk tartania az előttünk álló évben. Adjon ön tanácsot, vagy ismerkedjen meg mások módszereivel, próbálja ki az olvasottakat és szavazzon az ön által legjobbnak ítélt módszerre.

Jelentkezzen ön is!

Várjuk személyek, családok, testvérek, baráti társaságok, lakóközösségek jelentkezését (1–6 főig), akik jól bevált vagy épp tesztelés alatt álló módszerrel próbálkoznak, hogy költéseiket tudatosabbá tegyék céljaik megvalósítása érdekében. Ez lehet háztartásvezetési praktika, tudatos, akár csoportos közlekedés, életformaváltás, egy konkrét tárgy megvásárlása, baráti társaság nyaralása stb.

Olvasóink negyedévente szavazhatnak az öt módszerre: a legtöbb voksot kapott jelentkezőt értékes élménycsomaggal jutalmazzuk.

Adott negyedévben 5 pályázót tudunk bemutatni. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. Több jelentkező esetén a jelentkezés a következő negyedévre kerül át. A bemutatkozókról fotó és videó is készülhet.

Teljesen mindegy, hogy mi a cél, az elhatározás és a következetesség hozza meg a sikert a hétköznapokban – ebben segít a Kisalföld Krajcár.

Takarékoskodjunk együtt!

Jelentkezését a [email protected] e-mail-címre várjuk január 23-ig. Kérjük, adatai mellett (név, telefonszám) egy rövid leírást is mellékeljen takarékoskodási módszeréről. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot! Bővebb információ a +36-20/221-8375-ös telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában