70 szépség a fináléban

2023.12.09. 07:25

Kínába utazik a győri szépségkirálynő – Árki Dominika két hétig versenyez a Miss Tourism World címért Quanzhou-ban - fotók

A győri Árki Dominika augusztusba nyerte el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet. Ezzel a győzelmével részt vehet a Miss Tourism World világversenyen, amit december 9-től rendeznek Kínában. A szépségversenyre hetven országból érkeznek szépségkirálynők.

Kisalföld.hu

– Augusztusban nyertem el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet, most pedig irány Kína! Tudatosan készültem a versenyre, mind az étkezés, sport terén, de az estélyi, a nemzeti viselet és a versenybikini vonalon is azonnal nekiálltam egyeztetni szponzorokkal. Ez az első versenyem, ahol egy képességszámmal is készülni kell. Én moderntánccal fogok színpadra lépni, egy magyar dallal, mögöttem pedig matyóminta vetítéssel –fogalmazott portálunknak Árki Dominika.

Dominika sokat gyakorolt erre a számra, mert nem volt sok tapasztalata a tánc terén. A segítségére azonban egy kiváló tánctanár volt, Dukai Anett személyében.

– A két hetes verseny alatt lesz egy Charity program is, ahol a felajánlott tárgyakat árverésre bocsátják, majd eladományozzák az összeget. Matyómintás ezüstékszerrel készülök és egy ugyanilyen mintázatú porcelán dísztányérral. Nagyon izgatott vagyok, és kíváncsi is, hogy milyenek lesznek a lányok, akik hetven országból érkeznek. Az angol kommunikációra és interjúkra és készültem, de volt sportpszichológusom is, aki a stresszhelyzet kezelésére és viselkedésmódra, kommunikációs stílusokra adott tanácsot – tette hozzá Árki Dominika.

A szépséges győri lány két hetet tölt majd Kínában, Quanzhou-ban. A Final Show, azaz az estélyi ruhás felvonulást, egyben a két hetes versenyzáró eseményét, december 22-én rendezik majd.

Dominika két hetes, felejthetetlen kalandjáról folyamatosan beszámolunk portálunkon.

Árki Dominikát a világeseményre  a verseny országos igazgatója, Katarína Ficelová a Szlovákiai Black&White Productions ügynökség tulajdonosa delegálta. Ők rendelkeznek a szépségkirálynők kiválasztására és delegálására vonatkozó licenccel, így Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot és Magyarországot is ők képviselik a Miss Tourism World 2023-on Kínában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában