Baleset

2023.11.10. 11:12

Három halálos tragédia fél nap alatt Ausztriában - Egy magyar nő is életét vesztette

Néhány órán belül hárman haltak meg közlekedési balesetben. Lesodródott egy autó a nyugati autópályán, Bruck ad Leitha társégében egy kerékpáros, a déli autópályán pedig egy női sofőr vesztette életét.

Kisalföld.hu

Forrás: Freiwillige Feuerwehr Wiener Neudorf

Súlyos közlekedési baleset történt szerdán az A1-es autópályán Wolfsbach közelében. Szerdán 18 óra 45 perc körül Bécs irányába haladt egy 68 éves magyar állampolgár vezette kisteherautó, amikor az letért az útról, ledöntötte a terelőtáblákat is. A jármű végül egy körülbelül öt méter mély, korábban kiásott építkezési gödörben állt meg - olvasható a vaol.hu-n.

A férfi és 64 éves felesége először saját lábukon hagyták el az autót. Az utas azonban hirtelen összeesett és a helyszínen meghalt. A súlyosan megsérült sofőrt a linzi baleseti kórházba szállították – tudósít az ORF.

Rendőrségi jelentések szerint az alsó-ausztriai Gramatneusiedlben a 75 éves kerékpáros szerdán délután leakart kanyarodni az L156-os útról. A nyugdíjas elnézhette a 22 éves burgenlandi férfi által vezetett autót. A balesetet nem lehetett elkerülni, összeütköztek. Az idős férfi életét vesztette.

Szerdán nem sokkal éjfél előtt körül újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az A2-as autópályán Vösendorf közelében. Egy 32 éves nő haladt személygépkocsijával Graz irányába, amikor az útfelújítási szakaszon hátulról belehajtott egy nyerges vontatóba. Az alsó-ausztriai nő életét már nem lehetett megmenteni, a vele utazó kutyát állatmenhelyen helyezték el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában