Lagzi után pihenés

2023.10.05. 12:22

Megnősült a Konyhafőnök győri sztárja – felejthetetlen nászút Egyiptomban – fotókkal

Varga Patrik éve óta ismerte barátnőjét, szeptember közepén pedig örök hűséget fogadtak egymásnak Győrben, a Nagyboldogasszony-Székesegyházban. A lagzi másnapján az ifjú pár már Egyiptomba utazott. Ki ne akarna egy felejthetetlen nászutat a piramisok árnyékában?

Ollári Gergely

– Szeptember közepén volt az esküvőnk Győrben, a Székesegyházban, a lagzit pedig Dunakilitin tartottuk meg. Mindenképpen őszi esküvőt szerettünk volna, mert egyszerűen imádjuk ezt az évszakot. Megmondom őszintén az álomesküvőnél is jobb volt, reggel fél hatig mulattunk, és még L.L. Junior is fellépett nekünk –fogalmazott portálunknak Varga Patrik.

Az ifjú pár nem sokat várt a nászúttal, az esküvő másnapjának estéjén már Egyiptomban landoltak, ahol egy felejthetetlen hetet töltöttek el.

– A feleségem már járt itt, én még soha. Valami egészen fantasztikus volt. Lenyűgözőek a piramisok, de voltunk múzeumban is, ahol Tutanhamon fáraó életéről láthattunk kiállítást, ahol szintén nagyon jól éreztük magunkat. A tenger is csoda szép volt, imádtuk a búvárkodás minden percét. Egyet megfogadtunk, biztosan visszatérünk még ebbe a csodálatos világba – árulta el Varga Patrik a kisalföld.hu-nak a Konyhafőnök tavalyi győri győztese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában