Elmaradt a győzelem

2023.05.11. 11:19

Életre szóló élményeket szerzett a Szerencsekerékben a győri játékos

A TV2 népszerű vetélkedőműsorában, a Szerencsekerékben szerdán a győri Baranyai Krisztina a Nyíregyházáról érkező Nikolettával és a sztárvendég Danny Blue-val forgatta meg a szerencse kerekét. Élményeiről nekünk is mesélt.

Dániel Viktória

Forrás: TV2

– Korábban sosem jelentkeztem ilyen műsorba, de mivel a párommal minden este nézzük a Szerencsekereket és nagyon szeretjük, úgy gondoltam, te­­szek egy próbát. Még akkor sem nagyon hittem, hogy van esélyem bekerülni, mikor behívtak a személyes cas­tingra. A kollégák és a barátok biztattak, egy héttel később pedig megjött a visszajelzés is, miszerint kiválasztottak az élő adásba. Elmondhatatlanul boldog voltam, utána a felhők felett jártam napokig. Amennyire lehetett, igyekeztem készülni. A felvétel napján borzasztóan izgultam, féltem, hogy hogyan fogok majd viselkedni a kamerák előtt. De minden tekintetben pozitívan csalódtam, mindenki nagyon barátságos és közvetlen volt. Az egyik szünetben Kasza Tibi még tanácsot is adott nekünk, azt mondta, ne görcsöljünk rá a játékra, inkább lazítsunk és élvezzük a pillanatot. Azt kicsit sajnálom, hogy az utolsó feladvány nagyon távol állt tőlem témában, és nem tudtam végül rájönni a megfejtésre. A képernyő előtt olyan soknak tűnik a húsz másodperc, de ott állva egy pillanat alatt elröppent. De semmit nem bánok, mert egy életre szóló élmény volt, bármikor visszamennék újra játszani. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában