Bulvár

2022.08.31. 06:53

Egykori topmodell a nyúli vasútbaleset áldozata

Mint korábban megírtuk, vasárnap este autójával egy nő Nyúlnál a vonat elé hajtott. A sérüléseibe belehalt áldozat Szőnyi Ildikó egykori topmodell volt, aki hosszú ideje Győrben élt.

Forrás: BORS

Fotó: Pixabay

– Jólelkű, érzékeny embert ismertem meg Ildikóban, mindent a családjáért, a fiaiért tett. Szeretett utazni, bejárta a világot. Tele volt élettel, még most sem hiszem el a hírt – árulta el nekünk barátnője, a jelenleg Záhonyban élő Kázmér Erika.

Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik ismert modellje volt. Alig 17 évesen már megjelent a Gabi-mami újságban. Első címlapját későbbi férje, Bacsó Béla fotóművész készítette. Az Ez a Divat című magazin hasábjain is sűrűn megjelentek fotói, fürdőruha- és fehérnemű-fotózásokon, divatbemutatón egyaránt szerepelt. Fotómodellként sokszor dolgozott külföldön, az Egyesült Államokban és Görögországban is készültek róla képek.

A közösségi oldalon közzétett posztjai alapján az utóbbi időben magánéleti, anyagi és egészségügyi gondjai voltak, 20 kilót fogyott. Elvált, két fiúgyermeket hagyott hátra, a kisebbik 16 éves, a nagyobbik már a húszas éveiben jár.

Marjai Judit fotóművész a közösségi oldalon így búcsúzott tőle:

Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. (...) Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom! Néhány éve megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békéjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában