Bulvár-celeb

2024.03.06. 14:30

Megnyugodhatnak a rajongók: Kulcsár Edináék együtt maradnak

Szó sincs válságról, sőt, születendő kisfiuk csak megerősítette Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát.

MW

Minden rendben van Kulcsár edina és G.w.M. között

Fotó: Szabolcs László

A szerelmesek boldogan élnek, az örömük pedig hamarosan még teljesebb lesz, ugyanis tavaly született közös kislányuknak nemsokára kistestvére lesz.

Kulcsár Edina
Ilyen szép kismama volt Kulcsár Edina, amikor Ninát várta
Fotó: Szabolcs László

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatának erősségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közös életük mérföldköveihez igen gyorsan jutottak el. Az influenszer 2022 januárjában adott hírt a közösségi oldalán arról, hogy egy párt alkot a rapperrel, rá egy évre, 2023 februárjában pedig a legnagyobb titokban összeházasodtak.

Edina már terhesen állt oltár elé, és 2023 májusában megszületett a közös kislányuk, Amara. A baba érkezése újabb fontos fejezet volt a szerelmespár igen intenzív életében, hiszen a közös gyermek végképp összekovácsolta a korábbi szépségkirálynőt és az előadót. Úgy tűnik, megingathatatlan alapokon nyugszik a szerelmük, és elképesztően erős kötelék van köztük. Most azonban egy új hír látott napvilágot: újra közös gyermeket várnak – írja cikkében a Bors.

Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az Istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. Rád, kicsi hercegem! Várunk nagyon, kincsem! Kulcs, készülj! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz!

– írta közösségi oldalán a büszke édesapa, egyúttal azt is elárulva, hogy Edina kisfiút hord a szíve alatt. 

„Nem véletlenül tett Edina többször is utalást az utóbbi időben arra, hogy várandós. 

Ezzel az is bebizonyosodott, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk tovább, ideje meg­nyu­god­niuk: egyáltalán nincs válságban a házasságuk, a bébi pedig csak még jobban erősíti majd a köteléküket. 

Kijelenthetjük: nincsenek válófélben” – árulta el egy informátor a hot! magazinnak. A lap megkereste Kulcsár Edinát, ám ő lapzártáig nem válaszolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában