Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Zöld-fehér füstben az ETO-stadion! - videó

Priskin bombagólt lőtt! Nyálas sz... induló helyett zúgott az "Egy csapat van csak nyugaton". 1000-1200 ETO-szurkoló végig skandálta a meccset.

Hétfő, 9.04 - Tudósítónk felvétele a hétvégi szurkolói demonstráción készült


Videó: Tudósító


Vasárnap, 20.48 - Ilyen volt a hangulat az ETO-meccsen! Miriuta talpig feketébe öltözött, a szurkolók kitettek magukért

Miriuta és az ETO-játékosok kört alkotva köszönték meg a szünet nélküli buzdítást a feketébe öltözött győri szurkolóknak. Nem csak emelt fővel, de legalább egy győzelemmel fog búcsúzni az NB 1-től az ETO.


Sztevanovics: "Kevés a sansz, hogy megkapjuk a profi licencet" 

Szasa Sztevanovics, a Győri ETO FC labdarúgócsapatának klubigazgatója a Duna TV kamerája előtt beszélt a klub jelenlegi helyzetéről, s a napokban megjelent találgatásokra is reagált a sportvezető - olvasható az nso.hu-n.

"Beadtuk a profi licencet is, majd később az NB III-as bajnokságba is jelentkeztünk – idézi az nbi.hu Szasa Sztevanovicsot. – Kevés az idő, május nyolcadikáig van időnk pótolni a hiányokat, sok van még belőlük, viszont az idő jelenleg nem partner. Kevés a sansz, hogy megkapjuk a profi licencet.

Nem tudunk mást tenni, napi szinten dolgozunk. Bízunk a városvezetőkben, hogy a jogi kereteken belül mindent megtesznek, hogy megoldódjanak a problémák, várunk a jelzésre, hogy megvan a megoldás.

Nem tudok külföldi befektetőkről, egyedül a városvezetésben bízom. A klubnak mindegy, hogy honnan, csak pénzt kell szereznie. Szeretnénk nagy köszönetet mondani a szurkolóknak.

93. perc - Végére kakaskodás, ami egyébként azzal kezdődött, hogy az egyik Felcsút játékos nem adta vissza a labdát. A balhé kicsit még a lefújást követően is folytatódott.

90. perc - Letelt a rendes játékidő, de négy perc a hosszabbítás. Miért ilyen sok idő? Ezt a kérdést a bírónak is szívesen feltennénk.

83. perc - Kis magyar tragikomédia. Pátkai vitatható sárgát kap, mire a közönség rázendített, hogy "hülye vagy". Nem telt el 10 másodperc, de a spíker egyből rendre intette a szurkolókat, merthogy "szurkolni csak sportszerűen" lehet. No komment. 

81. perc - Zúg a "harcoljatok!". Az utolsó 10 perc valóban harc lesz, egyre erősebben nyom a Felcsút.

77. perc - Megállás nélkül skandálnak az ETO-szurkolók, nincs egy csendes másodperc a stadionban.

73. perc - Bő 17 percet kell még kibírnia az ETO-nak. Nem állítjuk, hogy folyamatosan nyomás alatt van a győri kapu, de azért nem lesz egyszerű megszerezni a győzelmet.

67. perc - Miriuta lecserélte Rudolf Gergelyt. Az ETO edzője megtapsolta a levonuló játékosát, majd megölelték egymást, nincs harag. Jól küzdött, hajtott a Felcsút ellen Rudolf, más kérdés, hogy finoman fogalmazva is messze áll a csúcsformától.

65. perc - Priskin bombagóljával vezet az ETO! 1-0

55. perc - A harmadik győri kapufa után dühöngött egy sort Miriuta, aztán merengett egyet az oldalvonal mellett. Íme:
A szünetben jöjjön az "Egy csapat van csak nyugaton"! 

44. perc - A keleti lelátót most is lezárták, így szurkolók, nézők nélkül, szinte végig lehet hallani Miriuta Laci tanácsait. Ha a Felcsútnál a labda, rögtön üvölti: "támadd le".

41. perc - "Miriuta Lacit" élteti a közönség perceken keresztül, az ETO mestere pedig integet a szurkolóknak.

34. perc - Essék pár szó a mérkőzésről is: egyértelműen az ETO irányít, többet birtokoljuk a labdát, Rudolfnak volt egy kapufája is. Amúgy ha Öcsi bácsi látná, hogy ezt a Felcsútot nevezték el róla, kíváncsiak lennénk, mit szólna hozzá...

30. perc - Szomorú leírni, hogy pont a vég előtti utolsó pillanatokban, de most tényleg hangosak a győri szurkolók, végig énekelnek, biztatják a csapatot. Le a kalappal előttük.

Az utolsó győri felvonások egyike
Az utolsó győri felvonások egyike


22. perc - A politikai elitnek vagy a Tarsoly Csabához közel álló embereknek rossz szavuk nem lehet a győri szurkolókra: semmi szemétkedő beszólás nem volt eddig, csak sportszerű szurkolás.

9. perc - Közel 10 perc után visszatértek az ETO-szurkolók. Megkockáztatjuk, hogy nagyobb volt a hangzavar, mint tavaly nyár végén a Göteborg elleni Európa-liga selejtező mérkőzésen.

5. perc - Vasila Miriuta is talpig feketében irányítja a győri csapatot a kispad mellől.

1. perc - Körülbelül 1000-1200 feketébe öltözött szurkoló vonult ki a nézőtérről a kezdőrúgást követően. A mérkőzés előtt nem "nyálas sz..." ETO-induló, hanem az igazi, Auróra-felé "Egy csapat van csak nyugaton" csendült fel.

Péntek

Úgy tudjuk, a szervezők a Felcsút elleni meccs első 10 percében, fekete ruhában kivonulnak a nézőtérről. Azt akarják megmutatni, milyen az üres stadion.

Mindazok, akik csatlakozni szeretnének a hétvégén valamelyik, az ETO iránti szimpátiát kifejező megmozduláson, az alábbi információkat kérjük vegyék figyelembe - közölte a klub hivatalos honlapján.

A Győri ETO FC csapatának az edzése szombaton a stadion centerpályáján 16.30 órakor kezdődik. Azok a szurkolók, akik be szeretnének jönni az edzésre, a stadion területére az északi oldalon, vagyis az eredményjelző alatti kapun át juthatnak be.

A Győri ETO FC a kaput várhatóan negyed órával az edzés előtt nyitja ki, a szervezőkkel történt megbeszélés alapján a tréning első 20 perce lesz nyílt. Természetesen semmiféle belépőre ezen a napon nincs szükség.

Ezzel szemben vasárnap, csak érvényes bérlettel vagy jeggyel lehet belépni a stadion területére, és nemcsak a mérkőzés időpontjára igaz, a mérkőzés alatt vagy azután sem lehet felülni jegy vagy bérlet nélkül a lelátóra.

Az ETO kéri azokat a szurkolókat, akik a vasárnapi kezdeményezéshez csatlakoznának, hogy hivatalos engedély híján ne a stadionon kívül demonstráljanak, hanem ugyanúgy, mint máskor jöjjenek be a mérkőzésre.

A szervezők kérése, hogy a kezdősípszó után mindenki, aki csatlakozna a kezdeményezéshez álljon fel a helyéről, és az első 10 percet a büfé előtti fedett területről nézze végig, majd ezután foglaljon újra helyet a lelátón. Ezután, függetlenül attól, hogy a kinek a jegye, bérlete hová szól, akár a felső szinten az ultrákkal együtt is lehet majd szurkolni.

A szurkolók kezdeményezéséről itt olvashatnak bővebb információkat!

A legutóbbi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorai lesznek nyitva a szurkolók számára, így az klub arra kéri valamennyi keleti oldali bérletesét, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót.

Fontos információ, hogy vasárnap az ETO Park nem lesz nyitva, így az itt található ETO Shop sem. Mindez azt jelenti, hogy szurkolói kártyát a héten már csak szombaton tud kiállítani a klub, vasárnap a jegypénztárak 14.30-tól nyitva lesznek, de szurkolói kártyát legyártani aznap nem lehet - olvasható az ETO hivatalos honlapján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrányosan jó férfi felsőtestek a győri éjszakában - sok partyfotó

Te fotózkodnál félmeztelen pasikkal? Volt, aki bevállalta. Tovább olvasom