Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

We All! Bogi A Dal döntőjében

A zsűri pontszámai alapján Bogi 38 ponttal, másodikként A Dal döntőjébe jutott szombaton.


- Olyan, mintha álmodtam volna az egész szombat estét. Most néztem vissza az adást és kezdem elhinni, hogy mindez velem történt. Örültem a pontszámoknak, boldog voltam, amikor elhangzott, hogy a műsor nagy slágere a We All. Annyira jól éreztem magam a színpadon – kezdte  lapunknak Bogi vasárnap.

A 16 éves győri énekesnő egyre közelebb kerül az Eurovízióhoz, ám úgy véli, még nem lehet a kijutásra készülni. – Azt hiszem, megoldanám a feladatot, de nem gondolok ennyire előre – fogalmazott mosolyogva.

Bogi. Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu
Bogi. Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Bogi elárulta, babonájává vált, hogy az adások előtt pizzát eszik, a kezén egy szerencsét hozó hajgumit és karkötőt hord. Nemsokára pedig azt is láthatjuk, hogyan hörög egy metál dalra - ez ugyanis a döntőbe kerülési fogadalma volt.

A verseny legfiatalabb énekesére nagyon büszke a családja, és révais osztálytársaitól, barátaitól rengeteg támogató üzenetet kap. Boginak az is sokat jelent, hogy produkciója hátterében igazi csapatmunka áll, az előadás közben maga a dal szerzője, Tóth G. Zoltán gitározik. - Nagyon hálás vagyok neki, hogy hitt bennem és én kaptam ezt a dalt - zárta Bogi, akit tehát a febuár 22-i fináléban láthatunk.

Szombaton írtuk,  

23.40 - Nézze vissza Bogi  középdöntős produkcióját itt >> 

22.17
- A Dal döntőjében ott a New Level Empire és a Depresszió is - ők a közönség sms szavazatival jutottak tovább.

21.50 - Király Viktor nyerte az első középdöntőt, mellette Bogit jutatta tovább a zsűri. A közönség még szavazhat, két versenyzőt küldhetnek tovább a döntőbe.

Előzmények:

A Dal középdöntőjében szombaton és vasárnap egyaránt kilenc előadó áll színpadra. Közülük négy-négy jut a február 22-i fináléba, kettő-kettő a zsűri, ugyanannyi a közönség szavazataival.

Az első középdöntőben versenyez a győri Dallos-Nyers Boglárka, ˝Bogi˝ We All című dalával.


A 16 éves énekesnő a zsűri pontszámai alapján került a középdöntőbe, Rákay Philip szerint tökéletes a dalválasztás, azonnal felkapja rá a fejét az ember, Bogi és a szám úgy egymásra találtak, mint a ˝borsó meg a héja˝.

A We All Bogi elmondása szerint is nagyon közel áll hozzá, igazán önmagát tudja adni. A színpadon az is felszabadulttá teszi, hogy farmerban és mezítláb énekelhet.

Bogi. Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu
Bogi. Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

A szombati középdöntőben szerepel Bogi mellett:

Király Viktor (Running Out of Time)

Szabó Leslie (Hogy segíthetnék?)

Joni (Waterfall)

Radics Gigi (Catch Me)

Group'N'Swing (Retikül)

Depresszió (Csak a zene)

New Level Empire (The Last One)

Mystery Gang (Játssz még jazzgitár)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elszabadult úszóművek sodródtak a Mosoni-Dunán

Mint kiderült, egy felújításra váró diszkóhajó három úszóműve sodródott Győr irányából Gönyű felé. Tovább olvasom