Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

VV Peti: `nem félek attól, hogy Olivér sorsára jutok´

"Ha nem kerülök be a Való Világba, akkor tovább folytatom a munkakeresést" - nyilatkozta VV Peti. Interjú a 25 éves győri sráccal, aki hétfő este kerülhet be a luxusbörtönbe.Péter nyáron fejezte be a tanulmányait a Széchenyi Egyetemen, mint sajtótechnikus, így most jelenleg munkakereső. Nyár elején döntötte el, hogy megpróbálja és jelentkezik a műsorba, bár sok esélyt nem adott magának. Interjú VV Petivel. 

- Honnan jött az ötlet, hogy jelentkezz a Való Világ 5. szériájába?

- Amikor az előző széria ment, már akkor is gondolkodtam rajta, hogy a következőbe én is jelentkezni fogok. De nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan elindítják az 5. Való Világot. Átgondoltam, hogy se a tanulmányaimat, se a munkahelyemet nem kell feladnom a műsor miatt, így könnyen hoztam meg a döntést a jelentkezést illetően.

VV Peti Győrből - fotó: RTL Klub.
VV Peti Győrből - fotó: RTL Klub.


"Ha bekerülök, akkor szeretném megnyerni a műsort, mert a főnyeremény nagyon jól hangzik"

- A családod és barátaid, hogy reagáltak a hírre?

- Családom az elején nem nagyon támogatta az ötletemet, szerintem ők sem gondolták, hogy idáig eljutok, és ott leszek a beszavazó show-n, azután ahogy castingról castingra jutottam tovább, már éreztem a támogatásukat és hogy mellettem állnak.

A barátaimnak kifejezetten tetszett az ötlet, hogy jelentkezem, sőt mondták, ha bekerülök, akkor biztos, hogy nézni is fogják a műsort, szavaznak és szurkolnak nekem.

- Mi a célja a jelentkezésednek?

- Szeretnék kicsit változtatni az életemen, valami újat kipróbálni, valami újat megtapasztalni. Gondolok itt most arra, hogy új környezet vagy új emberek megismerése.

Ne csak a megszokott hétköznapi dolgaimat kelljen csinálni, hanem új dolgok jöjjenek az életemben és úgy érzem, hogy a műsor által ezt elérhetem.

Az új környezet és az új emberek megismerése, valamint a kihívás, miszerint hogyan tudok megfelelni, ha bekerülök, ez nagyon érdekel, s elsősorban ezért jelentkeztem.

- Mit vársz a műsortól?

- Ha bekerülök, akkor szeretném megnyerni a műsort, mert a főnyeremény nagyon jól hangzik, s úgy gondolom, hogy a jövőmet megalapozhatja.

Ha esetleg nem nyerném meg, akkor minél tovább szeretnék bent maradni a műsorban, s a kiesést követően az ismeretség által próbálnék érvényesülni az életben.

"Ha nem kerülök be, akkor tovább folytatom a munkakeresést és próbálok elhelyezkedni"

- Ha nem kerülsz be, hogyan tovább?

- Ezen a kérdésen még nem gondolkodtam. Mindig csak a soron következő dologra koncentrálok az életemben és ez a dolog most a beszavazóshow.

Ha nem kerülök be, akkor továbbfolytatom a munkakeresést, s próbálok elhelyezkedni - akár a végzettségemben, akár más területen.

-Hogy zajlott a casting?

- Négy castingon vettem részt Budapesten. Mindegyiken elbeszélgetés volt és kamerával vettek. Az interjún mindent kérdeztek tőlem. Szerettek volna minél alaposabban megismerni.

Magánélettől kezdve a jó és rossz szokásaimon át mindent megkérdeztek.

Majd egy nagyon alapos orvosi és pszichológiai vizsgálaton vettem részt. Ott is mindent rendben találtak, s így jutottam el a beszavazó show-ig

"Nem félek attól, hogy Olivér sorsára jutok"

- Szerinted miért téged választottak?

- Szerintem azért választottak engem, mert látták rajtam, hogy egy nyitott, őszinte, könnyen barátkozós személyiség vagyok, akivel bármilyen témában el lehet beszélgetni és nem jövök zavarba a kamera láttán.

Valamint könnyen megtalálom a közös hangot a beszélgető partnereimmel és nem félek kimondani, ha esetleg valami nem tetszik.

- Kapcsolatban vagy. Nem félsz, hogy bent megismerkedsz valakivel és úgy jársz, mint VV Olivér?

- Nem félek attól, hogy Olivér sorsára jutok. A barátnőmmel nagyon jó a kapcsolatom és maximálisan megbízunk egymásban. Én megígértem neki, hogy ha bekerülök, akkor úgy fogok viselkedni, hogy az neki se legyen kellemetlen idekint.

- Sok kommentáló már most üresfejű szépfiúnak titulál, ezt hogy viseled?

- Nyílván, aki egy ilyen műsorba jelentkezik, annak hozzá kell szokni ahhoz, hogy ilyen megnyilvánulásokkal találkozik.

Különösképp nem zavar; ha foglalkoznék az ilyen dolgokkal, akkor nem jelentkeztem volna a műsorba.

"Élvezni szeretném azt a bő félórát, ameddig tart a beszavazóshow"

- Nem félsz, hogy olyan dolgok derülnek ki rólad, amelyeket eddig titkoltál?

- Nem félek. Mert nincs olyan titkolnivaló dolgom, amitől tartanom kéne. Ha bekerülök, előfordulhat, hogy írni fognak hülyeségeket a bulvár újságok, de ezekkel sem foglalkozom. A családom úgyis tudja, hogy milyen vagyok és nem lesz ebből probléma.

- Mivel próbálsz majd kitűnni a beszavazó show-n?

- Mindent megteszek majd, hogy én kerüljek be a villába, de azért nem fogom magamat túljátszani.

Magamat fogom adni és próbálok lazán hozzáállni a dolgokhoz, s nem görcsölni. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Nagyon nem készülök a műsorra majd lesz, ami lesz. Élvezni szeretném azt a bő félórát, ameddig tart a beszavazóshow.

Azok az emberek, akik nem tudják, hogy ki vagyok, azok a bemutatkozó kisfilmemből egy kicsit megismerhetnek, és majd eldöntik, hogy szavaznak rám vagy sem.

- Próbálsz tenni az ellen, hogy ne Jerzy hasonmásának tartsanak?

- Ha bekerülök villába, a döntőbe én is szeretnék majd eljutni, mint Jerzy, de nagyon remélem, hogy nem hozzá fognak hasonlítani.

Én is egy teljesen más személyiség vagyok, meg ő is.

"Legjobban a nyugiszoba tetszik"

- Tartasz az ellenfeleidtől, Csabától és Renátótól?

- Az ellenfeleim nagyon rendes srácok, bár tudom, hogy mi ellenfelek vagyunk, és nem azért leszünk a beszavazón, hogy barátkozzunk. Tisztelem az ellenfeleimet, de nem félek tőlük, s próbálom őket legyőzni.

- Van valami taktikád, ami alapján végig szeretnéd játszani a VV-t?

- Elsősorban ez egy játék, tehát úgy is fogom fel. Ha bekerülök, akkor élvezni szeretném minden egyes percét és persze törekedni, hogy minél tovább bent maradjak.

Majd hozza magával a szituáció. Külön taktikával nem készülök.

- Láttad már az "új" Villát? Hogy tetszik?

- Interneten már láttam képeket és videót is a villáról. Nekem nagyon tetszik. Ez a retró stílus nagyon jó választás volt.

Legjobban a nyugiszoba tetszik. A berendezése és a falon a pálmafás képek nagyon bejönnek. Ha bekerülök biztos, hogy sokat fogok ott lenni.

- Más kategóriából van, akivel szívesen költöznél be együtt a villába?

- Egy lánnyal ismerkedtem meg még a castingok során, akivel jó barátságba kerültem. Vele nagyon szívesen beköltöztem volna, de sajnos nem került be a villába. Amúgy nekem az eddigiek közül, akik bent vannak, mindegyik szimpatikus, és ha bekerülök, úgy érzem, jól elleszek velük.

"Szerelmi kapcsolatba nem fogok belebonyolódni a villában"

- Mit szólsz az eddig beszavazottakhoz?

- Úgy érzem, akik eddig bent vannak, mindegyik más személyiséget képvisel. Nagyon várom, ha bekerülök, hogyan tudom megtalálni a közös hangot velük.

Ez is egy jó kihívás lesz, na meg az is, hogy egy kész társaságba milyen gyorsan tudok majd beilleszkedni, mert tudomásom szerint az én kategóriámnak rendezik az utolsó beszavazóshowt.

- Van olyan, amitől félsz, amit semmiképpen sem tennél meg a villában? (feladatok, konfliktus, embertípusok stb.)

- Nem tartok semmilyen feladattól. Mivel erre a műsorra jelentkeztem, felkészültem minden lehetőségre. Egyet biztos megígérhetek: szerelmi kapcsolatba nem fogok belebonyolódni a villában.

- A nézők miért pont rád szavazzanak, mit fognak látni, ha bekerülsz?

- Ha a nézők egy őszinte, nyitott, vagány srácot szeretnének a villában látni, aki minden csínytevésbe benne van, akkor mindenképpen szavazzanak rám. A jókedvet garantálom, és hogy nem mellékszereplőnek szeretnék a villába menni.

- Hogy telnek a beszavazó show-ig napjaid?

- Nyugalomban telnek a napjaim. Próbálok minél több időt a családommal és a barátaimmal tölteni, mert lehet, hogy legközelebb csak jövőre láthatnak majd.

Egy utolsó nagy bulizás még lesz a beszavazó show-ig. Remélem sikerül majd minden, amit elterveztem.

Olvasóink írták

 • 6. kisvadföld 2011. szeptember 22. 22:05
  „Sok unatkozó műsora!
  Ez nem a való világot mutatja. A sok ingyenélő világát!”
 • 5. Truder 2011. szeptember 22. 19:52
  „A műsor szar, attól még fiatalon sok minden belefér :)”
 • 4. Grabowszki 2011. szeptember 22. 17:51
  „gondolta1234: teljes mértékben osztom a véleményed!”
 • 3. gondolat1234 2011. szeptember 22. 17:10
  „Értelmes ember ilyen szenny műsorokban nem szerepel.”
 • 2. vanessa 2011. szeptember 22. 16:21
  „Ö legalább értelmes ember”
 • 1. Truder 2011. szeptember 22. 11:29
  „Remélem te kerülsz be a villába!! :) Én neked szorítok, legalább lesz benn egy értelmes ember!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háznyitogató a Gyermekek Házában

Szeptember beköszöntével intézményünk évtizedek óta megrendezi "Háznyitogató" programját. Tovább olvasom