Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

VV Kukker Győrből köthet ki a luxusbörtönben péntek este

A győri VV Kukker az összeférhetetlenek közül próbál bejutni a Való Világ ötödik szériájába szeptember 16-án.

A győri játékos ellenfelei a péntek esti beszavazóshow-ban Attila és Tibor lesz.

A civilben kerekedőként dolgozó VV Kukker adatlapján azt vallja magáról, hogy nincs olyan helyzet, amiért feladná a játékot. Legnagyobb szenvedélye a hülyeség, ökörködés, és az ha az eget bámulhatja.

És, hogy miért akar részt venni a műsorban: "Azért, hogy megismerje az ország VV Kukker által nyújtott nézhető tévéshow-t."

VV Kukker Facebook rajongói oldalát ide kattintva nézhetik meg, amely péntek dél körül eddig közel 500 embernek tetszett a legnépszerűbb közösségi portálon.

Viccesnek szánt fotó VV Kukker Facebook-oldalán.
Viccesnek szánt fotó VV Kukker Facebook-oldalán.
 
A Való Világ ötödik szériájának egy megyei származású játékosa a kapuvári VV Gergő (Dukai Regina testvére) személyében már van.

VV Kukkeren kívül akad még egy győri celebjelölt, VV Peti, aki a helyes pasik kategóriában juthat be a luxusvillába.

Péntek este kiderül, hogy lesz-e újabb versenyző a luxusbörtönben megyénkből - az adást este online közvetítiti a kisalfold.hu.


Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. isperics 2011. szeptember 18. 21:09
  „T.GONZO! újra látom nem értetted a lényeget, amihez gratulálok.ő is és te is,mint előbb írtad,túlzás mondani,hogy ismerem,s lám mégis azt írod nem értelmes.most nem kezdem el bemutatni,nem is tisztem,de bárki mellé odaállítanám,egy röpke beszédre.de nem szeretnék erről vitát nyitni csak szúrta a szememet, az őt nem ismerők jogtalan hozzászólása.abszolút nem fenyegetésnek írtam,hanem csak azért,hogy tudja kik mit írnak róla."Ennyi surmó között szerintem sok esélye nem lett volna",ezt írod,úgy hogy őket se ismered.azt nem értem mi a fészkes fenének néztek ti ilyen műsort?na mindegy nem pazarolom az időmet ilyen dolgokra,úgy látom felesleges.részemről a beszélgetésünk örökre lezárandónak tekintendő.üdvözlettel,istván”
 • 21. gonzo 2011. szeptember 18. 21:08
  „Na,közben el kellett mennem,tudod mit,zárjuk le a vitánkat,mert ennek aztán tényleg semmi értelme.Ha ti ezt a műsort értelmesnek tartjátok,sőt a barátotokat egy emberként támogatjátok(tátok),gondolom nem sajnáltátok az SMS-eket sem, ám lelketek rajta,a ti döntésetek,tiszteletben tartom(juk).Ebben úgy sem tudunk dűlőre jutni.Azt hiszem tőlem még fogsz az ilyen műsorokat ostorozó írásokat látni a jöbőben is(már,ha néha ellátogatsz ide)abból talán látni fogod,hogy nem kimondottan a barátod mint inkább a jelenség iránt érzek mérhetetlen ellenszenvet.Á.-on csak meglepődtem,mikor megláttam az ábrázatát.Egyébként az én emlékeimben sem egy savanyújóskaként él,de mint említettem ez a műsor....na,nem ragozom.
  Minden jót!”
 • 20. gonzo 2011. szeptember 18. 20:13
  „Te kis isperics(átvéve a stílusod),szerintem túlreagálod a dolgot.Visszaolvastam újra a mosóporos kommentjét,szerintem a barátod produkcióját minősítette,őrá max azt írta,hogy nem gondolta volna,hogy ilyen.Azt,hogy ismerem V.Á.-ot túlzás mondani,az inkább megállná a helyét,hogy ismertem8egy másik cikknél rá is kérdeztem,hogy ő-e az).Pont ezért kommenteltem ennyit amikor mgláttam,értelmesebbnek gondoltam-és ezt értsd úgy,hogy szerintem aki ilyen műsorba jelentkezik,az minden,csak nem értelmes.Egyébként ezt a véleményemet akár személyesen is megoszthatnám vele,csak nem látnám semmi értelmét.Felnőtt ember,ő ezt választotta,nem hinném,hogy az érveim bármilyen hatással lennének rá.Azt meg,hogy "mert szóltam neki" ,meg hogy "tudom kik vagytok"remélem nem fenyegetésnek írtad:)))
  Ja,és hogy ki látja,és ki nem a lényeget:szerintes a humorát tudta volna itt eladni:már ne haragudj,de láttad eddig kik kerültek be?És még milyenek fognak?Ennyi surmó között szerintem sok esélye nem lett volna humorizálni.Arra ott a Showder Klub.
  A szólásszabadságról meg ponta a Kisalföld Online-on beszélni,hát az aztán tényleg vicces,ha érted miről beszélek.Ha rég jársz ide érted,ha nem akkor kétlem:)”
 • 19. isperics 2011. szeptember 18. 15:15
  „T gonzo.a lényeget úgy látom nem értetted meg.a mosóporos ember ismeri a feleségét,miért nem neki mondja,álnév mögé bújva szitkozódik,és azt teszitek mindannyian.ha ismeritek miért nem álltok elé,és mondjátok a szemébe.mert ugye te kis gonzó visszaolvasva beírásodat te is ismered!!!!!én meg tudom ti kik vagytok,meg ő is tudja mert szóltam neki.ennyi gyerekek.szóljatok neki ha vmi nem tetszik.de szólásszabadság van,hajrá gyerünk.”
 • 18. gonzo 2011. szeptember 18. 14:47
  „17.isperics istvan,szép,hogy megvéded a barátod,de egyet te is beláthatsz:vévékukker barátod kiállt a nyilvánosság elé,ez nem egy szórakoztató műsor,hanem egy népbutító megrendezett szenny,a barátod hülyén nézett ki,hát ne csodálkozzon,ha lehülyézik.És a hülye még a legenyhébb jelző,azt hiszem.Már ne haragudj,aki milyen ruhát még ha kényszerből is,de felvesz hát az .....
  Szóval aki önként csinálja az viselje a kritikát is.Szerintem.”
 • 17. isperics istván 2011. szeptember 18. 11:36
  „T mosopordealer!én nem csak a feleségét ismerem,hanem veled ellentétben kukkert is.ő egy szórakoztató műsorba jelentkezett,ahol el szerette volna adni magát,de ha ismernéd akkor te is aláírnád,hogy ott a helye.tehát így ismeretlenül a szádra venni a családját,gyerekeit,nem szép dolog,mondhatnám gusztustalan.sőt az is vagy.felesége,családja,gyerekei,mi barátai,és akik ismerik,támogatták ebben,és a humoráról pedig nem írok semmit,mert ő egy utánozhatatlan ember.tanuld meg,amíg valakit nem ismersz addíg ne mondjál róla,se jót,se rosszat,inkább mosóporozzál tovább.u.i.:aki ilyenre vetemedik,mint te a beszólásoddal az nem csak,hogy SZÁNALMAS,HANEM MÉG OSTOBA IS!!!”
 • 16. mosopordealer 2011. szeptember 16. 23:29
  „Háát ez borzasztó volt.... semmi humora, leégette magát meg a családját is, minden téren.... Én ismerem a feleségét, nem gondoltam, hogy ilyen a férje. Ez nem volt vicces ahogy ő mondta... ez SZÁNALMAS volt!”
 • 15. bumburnyák 2011. szeptember 16. 23:25
  „hát ez nem jött össze.... szegény kis kukker... félre kukkerolt”
 • 14. michaela76 2011. szeptember 16. 23:02
  „Érdekes,én itt élek Győrbe de még egyszer se találkoztam vele.Pedig nem hiszem el hogy nem venném őt észre.Lehet hogy csak a kamu az egész,és csak most kezdett igy öltözködni?????”
 • 13. misskittina30 2011. szeptember 16. 22:19
  „Szeretném megkérni a szerkesztőket, hogy ne ezzel kelljen találkoznom napokon keresztül a címlapokon. Elhiszem, hogy van akiket érdekel, meg szavaz meg mit tudom én, de rajtam kívül még sokan vannak, akik nem csak ezt a műsort, de még a csatornát sem nézik és ezért kérem, hogy ne a címlapon legyen, ha már annyira muszáj írni róla akkor valahol a regionális hírek alatt. Köszi”
 • 12. józanparaszt 2011. szeptember 16. 21:53
  „megvették az egész médiát!!! egyébként magát valamire tartó portál/újság/stb meg sem említené ezt a szennyet!”
 • 11. pancser 2011. szeptember 16. 21:36
  „Hol a gödör feneke vajon?”
 • 10. jazmine33 2011. szeptember 16. 21:21
  „hát igen..két gyönyőrű gyereke van és felesége- miben örült? ááá”
 • 9. toto72 2011. szeptember 16. 20:30
  „Nem szégyenli családja, gyerekei?”
 • 8. hitami 2011. szeptember 16. 20:11
  „kisfilmje. az hatalmas lesz XD ottvoltunk Árkádban, mikor forgatták. eléggé megrökönyítő :S :DDD”
 • 7. OCC 2011. szeptember 16. 20:10
  „Szégyen.........”
 • 6. IV.Béla 2011. szeptember 16. 20:02
  „moderálva offtopic”
 • 5. gonzo 2011. szeptember 16. 17:22
  „3.BudaiKr,először nem értettem a kérdésed,de aztán rátaláltam arra a zöldgatyás képre....te attttyaúúúristen:)))))”
 • 4. kalle11 2011. szeptember 16. 17:14
  „Gonzo, tökéletesen igazad van!”
 • 3. BudaiKr 2011. szeptember 16. 17:03
  „ezek szerint ma a melegkarakterek versenye lesz a bekerülésért?”
22 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik és Arrabona Városvédők: műemléki védelmet kértek a Duna-bástyának

Nemhogy megőrizni, hanem visszaépíteni kellene a Dunakapu téri ásatáson megtalált reneszánsz kori… Tovább olvasom