Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Vonat és Suzuki ütközött Győrszemerénél

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők kórházba azt a 20 év körüli férfit, aki személyautójával vonattal ütközött a Győrszemerénél lévő vasúti átjáróban hétfő délután.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a Suzuki Ignis fiatal vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott a három kocsiból álló motoros szerelvény elé.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletvezetője, Bogdány Balázs hadnagy tájékoztatása szerint az ütközés következtében összetört személyautóból a sérültet a győri tűzoltók feszítő-vágóval vágták ki és adták át a mentőknek. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A Győr–Pápa közötti vasútvonalon órákig állt a forgalom.

16:10 - A Mávinform tájékoztatása szerint a jármű a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

A baleset a település vasútállomásánál történt; a jármű a vasúti szerelvény alá szorult.

A Mávinform hétfő délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az autó sofőrje, aki a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre, súlyosan megsérült.

Galéria! Fotók: Cseh Róbert

A MÁV a volántársaságtól már megrendelte a vonatpótló buszokat, amelyek a rendőrségi helyszínelés idején Győrszemere és Gyömör-Tét között szállítják az utasokat. A baleset miatt az erre közlekedőknek 40-50 perces késésekre kell számítaniuk.

16:00 - Egy három kocsiból álló személyvonat alá szorult egy Suzuki Ignis hétfőn kora délután. A gépkocsi vezetője beszorult a járművébe, őt a győri tűzoltók feszítő-vágóval szedték ki a roncsból.

A balesetnek egy súlyos sérültje van.   

A kisalfold.hu értesülései szerint a Győr és Pápa közötti vasútvonal e szakaszán jelenleg áll a forgalom.

15:45 - Vonat és egy Suzuki típusú személyautó ütközött össze Győrszemerénél hétfőn kora délután. Kollégánk a helyszínre tart, a részletekről hamarosan beszámolunk.

Olvasóink írták

67 hozzászólás
 • 67. ismeretlen13 2011. március 24. 17:19
  „szerencsére már egyre jobban van!”
 • 66. Hunicum 2011. március 24. 11:23
  „Barbi-Barbi!

  Ien, naon, jófej, iet, h, akk, ink, azé, sztem, mer, mien, rem.

  Beléd fog rögződni ez az írásmód és ha nem akarsz később szégyenkezni, minél előbb szokjál le róla. Dicsekedj inkább azzal, hogy okos vagy, mert látszik azért.”
 • 65. Bo9903 2011. március 24. 09:45
  „tegyük félre, hogy milyen a kocsi minősége. Én többször jártam arra, igenis be lehet látni, és tilos volt a jelzés is. Nem vagyok geny.a, de a mozdonyvezetőt sokkal jobban sajnálom, mint ezt a nyikhaj "ki ha én nem" kölyköt... már bocs. Hozzáteszem, nem ismerem őt, de kivagyisággal akkor se megy senki semmire. mIndettől függetlenül jobbulást kívánok neki, majd legközelebb körülnéz, ha egyáltalán lesz belőle még normális ember, mert úgy tudom, hogy súlyos koponyasérülést szenvedett...”
 • 64. pityke85 2011. március 23. 19:21
  „Fru vok: Én is ismerem szerintem az a lényeg hogy felépüljön és majd ő eldönti mivel akar közlekedni!!!
  HAJRÁ GYÓGYULJ MEG!!!!!”
 • 63. barbie(: 2011. március 23. 18:26
  „Hogy lehet néhány ember ien bunkó???Milenne ha az apáddal,testvéreddel...vagy más családtagoddal,barátoddal történt volna...??<...>nem azért nem ismerem a fiút....de a testvérem barátja...és naon jófej...itt szidjátok miközben a kórházban fekszik...meg iet írni h ha felépül akk ink ne üljön kocsiba...meg stb...nem azé de sztem sokkal kevesebb balesetek lennének ha csak ien emeberek vezetnének mint ő...mer van <moderálva...> aki még a zebrán sem engedik át az embert...sztem ink nekik nem kéne h kormány mögé üljenek...meg nem azé mi közötök van ahhoz h mien kocsija van...ha neki ez jó akk nem kéne beleszólni... mennyit erről...rem felépül...és normálisan élheti tovább az életét mint a többi normális ember...”
 • 62. vargamagdi 2011. március 23. 18:17
  „Én el sem akartam hinni!!!!!!!pedig annyira vártam h majd jön!!!!Mindenkinek nagyon hiányzik és azt szeretném kérni azoktól akik nem ismerik h ne írjanak bántó dolgokat hiszen nem is ismerték!!!!!!Ő nagyon rendes,aranyos srác és nem szeretném ha bántanátok a hülye szövegeitekkel!!!!!mert ti honnan tudjátok h mi fog veletek történni????!!!!!!bezzeg ha a ti barátaitokkal történt volna akkor másképp vélekednétek!!!!!ennyi...Hiányzol!!!!!SZERETÜNK GYÓGYULJ MEG CSAK EZ SZÁMÍT!!!!MI SZORÍTUNK!!!!!”
 • 61. Szuszika 2011. március 23. 12:47
  „N. élet és halál között van! Ennyit lehet egyenlőre tudni! Ja és tök vicces hogy olyan emberek fikáznak mást akit még nem is ismernek. Fikázzátok önmagatokat. Honnan tudjátok hogy a ti családtagjaitokkal nem történik ilyen, akkor őket is fikázni kell meg sértegetni meg stb. Én ismerem őt és imádom és nem hagyom hogy olyanok mint ti elkezdjétek fikázni őt. Minél előbb épüljön fel a többi nem számít. Azt hiszitek ha felépül neki nem lesz rossz!!! Dehogynem még rosszabb mind bárkinek. Nem mondom azt hogy sajnáljátok mert aki nem ismeri az nem fogja de aki ismeri őt az mellette van. ?N.?”
 • 60. pityke85 2011. március 23. 11:39
  „nem kellene piszkálni folyton azt se tudjátok milyen ez a vasut átjáró az ne irjon ilyen böszmeségeket”
 • 59. Hannoca 2011. március 23. 09:55
  „Kedves Goldmund!ez amit írtál tök hülyeség!ez a srác igazán rendes gyerek!szálljatok már le erről fiúról,hisz most az a legfontosabb hogy meggyógyuljon.”
 • 58. Túrabakancs 2011. március 22. 22:56
  „Madarász! /40/
  Én is egyetértek veled! Győrben van egy tűzoltókocsi melyet pár éve adtak
  át, és olyan halk a szirénája, hogy csoda eddig nem történt vele baleset,
  már én is írtam erről párszor előzőleg. /a típusa nem jut eszembe/
  Az esetleges SMS-ezés, valamint a telefonálás nagyon el tudják vonni
  az ember figyelmét vezetés közben, lehet itt is erről volt szó, bár ezt
  le lehet ellenőrizni elvileg, bár a lényegen nem változtat semmit.”
 • 57. Peti85 2011. március 22. 20:54
  „Ha nem látom melyik villog, akkor megállok ...
  Én személy szerint a mozdonyvezetőt sajnálom jobban... hajrá lehet fikázni...”
 • 56. Goldmund 2011. március 22. 20:49
  „Érdekes, amikor valaki baleset csinál, rögtön kiderül róla, hogy megfontolt, elővigyázatos ember.
  Hagyjátok a szerecsenmosdatást! Aki egy vonatot nem vesz észre, az ne vezessen autót. Kívánom, hogy gyógyuljon fel és hátralevő életében busszal és vonattal közlekedjen - a többi ember érdekében!”
 • 55. ismeretlen13 2011. március 22. 20:38
  „Szia csacsirkefogó, ha esetleg tudnál többet léccives írd le. köszönöm”
 • 54. WTF 2011. március 22. 19:51
  „Egy fiatal fiú életveszélyes állapotban, ti meg a saját drága szabadidőtöket siratjátok...
  Ki nem követett még el hibát?
  Én is ismerem az Ignis sofőrjét, és nem egy bunkó tahó a kommentelők többségével ellentétben. Ha valaki tud valamit N. állapotáról, akkor írja be legyen szíves! Jobbulást neki!”
 • 53. pityke85 2011. március 22. 19:50
  „én is ismerem a srácot elég jol de attól függetlenül felelötlen döntést hozott !!!!!! de aezt a vasuti átjárót is ismerem délutáni órákban egyátalán nem lehet látni milyen fényeket mutat mert nap fénye annyira megvilágitja . pápa felé elnézve akkor akkor nem is lehet látni rendese a vonatot mert teljesen fel kell menni a domb tetöre hogy lássunk is valamit !!! a fénysorompo ra fel kellene szereltetni a csaporudakat is mert nem biztonságos”
 • 52. Hannoca 2011. március 22. 19:15
  „Most már elég abbol hogy bántjátok ezt a szegény fiút.én személyesen is ismerem ezt a srácot,és egy nagyon megfontolt ,elővigyázatos emberként ismerem.mindenki véthet hibákat az életben!Mielőbb gyógyulj meg és gyere haza!!”
 • 51. darkangel0913 2011. március 22. 19:00
  „olyan okos itt mindenki..mert az aztán nagyon fontos hogy ki honnan késik el mint egy ember élete..mintha bárki is tudná az okát hogy miért ment át a tilos jelzésen..forditott esetbe is ez lenne a véleményünk ha netán barát vagy családtag vagy magunk eseik ugyan ilyen helyzetbe nem hinném..csa tudnám mire jo ez a rossz indulat”
 • 50. Learten 2011. március 22. 16:07
  „49. csacsirkefogó 2011.03.22. 15:36

  "csak annyit hogy a srác az intenzíven van súlyos életveszélyes agyalapi töréssel ... Nagyon remélem hogy fel fog épülni ..és valóban hibázott..de attól nem kéne ilyen gonosz dolgokat írni . én így gondolom.. és nagyon jól ismertem az illetőt és nagyon szeretem is ......mert jó ember....de hibázott ... meg aki nem tudja az igazságot csak találgatozik az ink ne is írjon ..."

  Én is bízok a felépülésében, szóval jobbulást neki. Ha ez megtörténik remélem a jogsiját is elveszti a következő pár évtizedre. Azért egy vonatot nagyon nehéz nem észrevenni... Tudod kötöttpályás és még nagy darab is, szóval nem jöhet úgy suttyomból a sétálóutcából vagy csak úgy a járdáról mint egy bringás.”
 • 49. csacsirkefogó 2011. március 22. 15:36
  „csak annyit hogy a srác az intenzíven van súlyos életveszélyes agyalapi töréssel ... Nagyon remélem hogy fel fog épülni ..és valóban hibázott..de attól nem kéne ilyen gonosz dolgokat írni . én így gondolom.. és nagyon jól ismertem az illetőt és nagyon szeretem is ......mert jó ember....de hibázott ... meg aki nem tudja az igazságot csak találgatozik az ink ne is írjon ...”
 • 48. Learten 2011. március 22. 15:27
  „33. Flexum 2011.03.21. 23:12

  "Csak egy apróság. Kétszer szivatott már meg vasúti fényjelző készülék azzal, hogy mikor megközelítettem átugrott pirosra, majd pedig hirtelen újra fehérre."

  Én is mentem már át piroson mert elromlott a vasúti fényjelző. De milyen már az hogy valaki egy vonatot nem szúr ki egy jól látható helyen? Az ilyen hogy vesz észre egy kivilágítatlan biciklist sötétben (sok kisebbrangú úton nem is olyan ritka jelenség mielőtt kapnám a földbe döngölést)???”
67 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lengyel-magyar barátság napja Győrben

Idén ötödik alkalommal rendezik meg március 23-án a magyar–lengyel barátság napját az… Tovább olvasom