Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Volt engedély, vagy nem? Választási matrica egy győri autón

A Jobbik szerint engedély nélkül ragasztottak választási matricát Győrben egy autóra. A JESZ cáfol, szerintük van szerződés.

Egy 59 éves győrújbaráti férfi kereste fel a Jobbik helyi elnökét, és egészen elképesztő történetet osztott meg vele - kezdődik a párt megyei szervezetének szerkesztőségünknek elküldött közleménye.

Az írás így folytatódik: A férfi rokkant, kerekesszékes, egyik lábát amputálták. Múlt hét szombaton szokásához híven autójával elment a piacra. A járművet a rokkant parkolóban hagyta, amíg bevásárolt.

A vásárlás végeztével azonban látta, hogy a kocsi négy ajtaját végigragasztotta matricáival a JESZ, az MDF utódszervezete. A férfi lehajolni sem tudott a kerekesszékből, hogy letépje a matricákat, többek közt ezért hívta segítségül a Jobbik helyi elnökét is, aki később tájékoztatott minket az esetről, az összeragasztott autóról pedig fotókat is készített.

A férfi elmondta: nyíltan vállalja, hogy Jobbik szimpatizáns, az eset mélységesen felháborította, és abban is biztos, hogy mindez nemcsak vele esett meg - zárul a közlemény.

A kisalfold.hu ez ügyben megkereste a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség megyei elnökét.

Jámbor Zoltán így reagált: "a közlemény teljesen megfelel a jereváni rádió hírei színvonalának. Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Az 59 éves győrújbaráti férfit nem a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) kereste meg, hanem fordítva ő kereste meg a JESZ-t".

Jámbor Zoltán kifejtette: erről fotók is készültek a JESZ helyi irodája előtt, amit szívesen a nyilvánosság rendelkezésre bocsátunk, hiszen ott történt a gépkocsi felmatricázása is, majd a szerződés kötés. Partnerünk haragját valószínűleg az váltotta ki, amiért a Jobbikhoz fordult, hogy a szerződésben vállalt határidőig nem kapta meg a matrica felvitelének az árát.

Ennek azonban kizárólag az az oka, hogy a szerződésünk szerint be kellett volna mutatnia a gépkocsival megtett kilométert, ugyanis a kifizetendő összeg nagysága ettől függ.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcmillió segítő forint

Az elmúlt négy évben 20 millió forinttal segített főként fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozó… Tovább olvasom