Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Vízvezetékszerelés otthon avagy mihez hívjunk inkább szakembert?

Egy csap kicserélését akár magunk is elvégezhetjük, de ha bizonytalanok vagyunk, inkább forduljunk szakemberhez egy egyszerűbb feladat esetén is.

Szeretne tájékozódni a témában?

Győri vízszerelők a CGR.hu szolgáltatási oldalon.

A vízvezetékek, a rendszer csövei rendszerint a falban, vagy a padlóban vannak elhelyezve. Ha ezekkel baj van, és csak utólag derül ki, akkor komoly beavatkozás kell a javításhoz, amely falbontással, a padló feltörésével jár. Emiatt nagyon fontos, hogy a vízszereléssel kapcsolatos munkát képzett szakemberre bízzuk!
Mindenképpen hívjunk vízszerelő szakembert, ha a mosdónkat, esetleg mosogatónkat szeretnénk beépíteni. Alapos munkára van szükség, hogy hosszú távon jól üzemeljenek.

A mosdó, mosogató cseréjét is bízzuk a vízszerelésben jártas szakemberre mivel elég lehet egy rossz mozdulat és hatalmas károkat okozhatunk.

Akkor is keressünk fel szakembert, ha WC csészénket szeretnénk beszereltetni, cserélni. Egy helytelenül beállított csésze személyi sérüléseket is okozhat, ne akarjuk hát magunk megoldani a beszerelést vagy cserét.

Amennyiben korrekt, megbízható vízszerelőt keresünk, járjunk utána hogy higiénikusan, hatékonyan dolgozik-e. Egy rosszul megválasztott szakember a vízszerelés területén nagyon nagy fejfájást tud okozni. Amennyiben nagy a baj, olyan szerelőt hívjunk, aki rendelkezik szervizkocsival.

Fontos, hogy ne halogassuk a vízszerelési munkálatokat, hiszen az idő elteltével sokkal nagyobb kár érhet bennünket.


A jó víz-gázszerelő szakember igazi kincs, kiválasztása előtt próbáljon minél több helyen tájékozódni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja, méghozzá garanciával.

Amennyiben problémánk van a vízzel a lakásunkban, vagy a házunkban, akkor mindenképp hívjunk megfelelő szakembert, víz-, gáz- és fűtésszerelőt a probléma orvoslására, akik általában mindhárom területhez értenek. Egy megfelelő vízvezeték szerelőnek értenie kell a vészelhárításokhoz is, mint például az ázások, törések megszüntetéséhez, vagy a fagycsapok cseréjéhez.

Persze vannak ezen kívül karbantartás jellegű munkák is, amelyek egyes csaptelepek, vécétartály, csempeszelepek, kerti csap javítását vagy kicserélését jelentik, de ilyen jellegű probléma lehet még a mosógép vagy mosogatógép bekötése, vagy a vízóra egyes mérőinek kimérése is.
A villanybojler vízkőmentesítése, vagy cseréje viszont a vízvezeték-szerelő dolga. A csőszerelés is elvégezhető egyes esetekben, ám ha duguláselhárítás szükséges, akkor gyakran már kevés az otthoni ügyesség és lelemény.

És egy jótanács: hogy nyugodtan aludjon, érdemes az otthoni vízrendszert évente átvizsgáltatni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sav ment a szemébe? Fegyveres rablási kísérlet Győrben - Fotók

Sav ment a szemembe, gyógyszert kérek rá - mondta a győri, Aradi vértanúk út 17. alatt lévő Deák… Tovább olvasom