Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Vizsgálóbizottság a Pannon-Víznél

Győr - A Pannon-Víz zrt.-nél megkezdte munkáját az a vizsgálóbizottság, amelynek feladata annak ellenőrzése: jogosan fizettek-e két ügyvédi irodának három év alatt 132 millió forintot – értesült a Kisalföld.
Lapunk úgy tudja, az ellenőrzések más területekre is kiterjednek, s a bizottság máris szabálytalanságokba botlott. Erről azonban hivatalosan még senki sem nyilatkozik. Az viszont már most biztosnak látszik, hogy a győri viszonylatban kiemelkedőnek nevezhető ügyvédi javadalmazásról egyedül Sipőcz Ernő korábbi elnök-vezérigazgató döntött, s az ügylet sosem került a Pannon-Víz igazgatósági tagjainak ülésére. Erről dr. Gál László korábbi és jelenlegi igazgatósági tag tájékoztatta a Kisalföldet, aki cáfolta Eredics Imre korábbi felügyelőbizottsági elnök szavait.

– Én tagja voltam az előző igazgatóságnak is, s nyugodtan kijelenthetem, az ügyvédi javadalmazás kérdését nem terjesztették az igazgatóság elé, az összeg nagyságáról én is utólag, az új vezérigazgatótól értesültem – jelentette ki dr. Gál László, Beled jegyzője.

Ugyancsak felhívta szerkesztőségünket Sipőcz Ernő korábbi elnök-vezérigazgató, aki egymondatos nyilatkozatának közzétételét kérte: – Ha az illetékesek úgy gondolják, vizsgálják ki a kifizetések jogosságát.
Ez információink szerint már folyamatban van, a vizsgálat végéig azonban a Pannon-Víz zrt. vezetése nem kíván részleteket elárulni.

Koloszár Tamás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadjon örökbe biciklitárolót!

Győr - Legyen az utca az embereké! – e gondolat köré szervezik idén a Mobilitási Hét… Tovább olvasom