Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Vizsgálat indul a győri színházban az ˝akasztásos˝ eset miatt

Egy olasz és egy brazil színész is úgy halt meg Júdásként a színpadon, ahogy Sándor Péter majdnem, Győrben - írja a Bors.


Vélhetően a nagy média érdeklődésre Forgács Péter a Győri Nemzeti Színház igazgatója úgy döntött, hogy belső vizsgálatot indít, hogy a szombat esti Jézus Krisztus szupersztár alatt történt balesetről minden részlet kiderüljön. Mint ismertes, a Júdást alakító Sándor Péter az „akasztásos" jelenetben rosszul lett, a kötél a nyakára szorult, az előadást leállították, orvosi segítségre szorult.

– Belső vizsgálatot indítottam, melynek a részletei nem tartoznak senkire, a színház belső ügyének tekintem – mondta a direktor, a darab rendezője. – Az eljárást a magam megnyugtatására kezdeményeztem, a szervezeti és működési szabályzatban leírtak szerint fogunk eljárni, ami részletesen leírja ennek a lépéseit.

Forgács Péter szerint március 31-re sikerül végezniük a belső vizsgálattal.
A Kisalföld érdeklődésére Takács József rendőr százados, sajtóreferens elmondta, hogy az ügyben nem érkezett hozzájuk bejelentés.

Sándor Péter - Fotó: Békésfotó.hu
Sándor Péter - Fotó: Békésfotó.hu

Eközben a Bors arról ír, hogy egy olasz és egy brazil színész is úgy halt meg Júdásként a színpadon, ahogy Sándor Péter majdnem. Mindhárman a szabálytalan önakasztás miatt kerültek a szörnyű helyzetbe: a magyar színésznek szerencséje volt.

– Szakszervezetünk jogászai vizsgálatot indítanak a színházi ügyelő jelentése alapján – mondta Mihályi Győző, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Jászai Mari-díjas, érdemes mű­vész a Bors meg­keresésére.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bejárónőt fogadni bizalmi ügy - Ezek a hazai árak

Ausztriában óránként 10 eurót kérhetnek a magyar bejárónők osztrák munkaadójuktól; Magyarországon… Tovább olvasom