Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Vízlágyító berendezés az anyáscsecsemő-otthonnak

Győr - Horváth Ottó, a Prominent kft. ügyvezetője tegnap félmillió forint értékű vízlágyító berendezést adott az anyáscsecsemő-otthon felújításához. Kéri a városi vállalkozásokat, kövessék a példát.
Vargáné Réti Edit, az intézmény vezetője a Prominent Íves utcai székhelyén a Kisalföld kérdésére elmondta, az átadás előtt is éppen két kisgyermek felvételi kérelmét intézte.

Az otthon iránti társadalmi igény nem csökken, az önkormányzat bizonyára ezért döntött teljes körű felújításáról.

Az ajándékátadáson megjelent Borkai Zsolt polgármester ismertette: a város a háromszázmillió forintos beruházáshoz a kormányzattól százmilliós támogatást igényelt. Megköszönte a Prominent nagylelkű hozzájárulását, hiszen amellett, hogy iparűzési adót fizet, munkahelyeket teremt, még külön adományokkal is támogatja a közösséget.

Az átadás: A berendezés alkalmazásával jelentős megtakarítás érhető el az intézmény épületgépészeti berendezéseinek üzemeltetése során. H. Baranyai Edina
Az átadás: A berendezés alkalmazásával jelentős megtakarítás érhető el az intézmény épületgépészeti berendezéseinek üzemeltetése során. H. Baranyai Edina

A vízkezelő, -adagoló berendezések gyártásában piacvezető társaság ügyvezetője kiemelte: a vízlágyító alkalmazásával jelentős megtakarítás érhető el az intézmény épületgépészeti berendezéseinek üzemeltetése során. Mindemellett cseppmentesen száradnak az edények, puhábbak lesznek a mosott ruhák, csökken a vízkőlerakódás, kevesebb vízkőoldóra lesz szükség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marihuána a kocsiban

Győr - A Győr melletti Elvys-parknál vizsgáltak át egy autót a győri kapitányság körzeti… Tovább olvasom