Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Vitray Tamás mint ember

A magyar televíziózás egyedülálló alakját, Vitray Tamást látja vendégül a Győr TV „Útközben...” című műsorának vezetője, Zsiray László egy gálaesttel egybekötött nyilvános tévéfelvétel keretében.
Vitray Tamás
A Győr TV adásában havonta egyszer jelentkező „Útközben..." című portréműsorában Zsiray László újságíró eddig olyan érdekes személyiségeket mutatott be, mint a Szabad Európa Rádió egykori műsorvezetője, Cseke László vagy Arie Haan holland válogatott exfutballista. Ezeknek a beszélgetéseknek a Hotel Rába 503-as számú apartmanja adott otthont. A kétéves múltra visszatekintő műsor legközelebbi riportját azonban közönség előtt rögzítik az operatőrök. Február 8-án, szombaton este hét órától egy gálavacsorával egybekötött bál keretében a szálló éttermében kerül sor a nyilvános tévéfelvételre. Nemcsak a helyszín tér el azonban a szokásostól, az „Útközben..." vendége is különleges.

Ezúttal ugyanis Vitray Tamás ül a kérdezővel szemben.
Egy ilyen rendezvény a Győr TV életében és a hotelben is újdonságnak számít, ezért a szervezők mindent megtesznek a megfelelő körülmények megteremtése érdekében. Professzionális világítás- és hangtechnikával készülnek, hogy ne csak a kamerák, hanem a résztvevők is jól lássák, hallják a szó szerint is pódiumra kerülőket. A műsor mottója: Vitray – másképp...! A másfél órás beszélgetés alatt ugyanis Zsiray László úgy szeretné bemutatni a több mint hetvenéves tévéfenomént, ahogy eddig még senki. Vitrayt ugyan a kisgyerekektől a nagyszülőkig szinte mindenki ismeri, de az „Útközben..." emberként szeretné „kinyitni". Erre Zsiraynak jó esélye van, hiszen csaknem egy évtizedig dolgozott együtt mostani riportalanyával az mtv 1 Telesport című műsorában. A barátjának tartja, ezért jobban izgul, mint mikor világsztárokkal való találkozásra készült. Úgy érzi, újabb vizsgát tesz mestere előtt.
Az élő tv-felvétel után Pozsgai János, a Győr TV produkciós igazgatója mond pohárköszöntőt. A gálavacsorát, melyet Edvi László mesterszakács neve fémjelez, hajnalig tartó bál követi. A zenét Nyári Tamás és Zsiray István szolgáltatja, Josephine pedig énekével szórakoztatja a nagyérdeműt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tüntetés és sztrájk előtt?

Nem ért egyet a győri iskolabezárások és takarékossági intézkedések mikéntjével a Pedagógus… Tovább olvasom