Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Visszajön a Mikulás a Győri Kekszért

A győri Mikulás visszajön a Győri Keksz megsegítésére és azért, hogy támogassa a gyárért szót emelőket.
Nyolcadikán, pénteken 15 órára a győri városháza elé hívja azokat, akik levelet írtak számára, akiket már meglátogatott, akik ott voltak a nagy színházi ünnepségén. A Mikulás és csapata a Baross úton át indul el a Győri Kekszhez, hogy ott 16 órától demonstráljon a gyár bezárása ellen.

A KDNP is csatlakozik

Dr. Sík Sándor, a KDNP győri képviselőcsoportjának frakcióvezetője, illetve Tallián István, a Kisgazda Polgári Egyesület városi elnöke az alábbi nyilatkozatot küldte el szerkesztőségünkbe: „Végveszélybe került a Győri Kekszgyár működése. Tulajdonosai végleg letettek arról, hogy fejlesszék, amit elárul, hogy tradicionális győri édesipari termékek készítését kívánják beszüntetni az üzemben egyszer és mindenkorra.

A városukért, a kekszgyárért, a dolgozókért felelősséget érző emberek azonban mindezt nem tűrhetik szó nélkül. A Győri Keksz a miénk, és senki sem tilthatja meg nekünk, hogy tiltakozzunk egy olyan szimbólum felszámolása ellen, amilyen jelképe a kekszgyár volt évtizedeken keresztül a folyók városának. Kérünk mindenkit, párthovatartozástól és politikai elkötelezettségtől függetlenül, legyen akár győri vagy Győr környékén élő, ha valamit is jelent számára a Győri Keksz megmaradása, csatlakozzon velünk együtt a Fidesz által meghirdetett, pénteken 16 órakor kezdődő demonstrációhoz, s jöjjön el a kekszgyár elé, hogy minél többen, közösen szót emelhessünk a patinás üzem teljes elsorvasztása, bezár ása ellen."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokba kerültek a szerződések

A győri közgyűlés gazdasági bizottsága a következő ülésén vizsgálni fogja az összes olyan… Tovább olvasom