Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Visszaeső táskaletépő

Győr - Kiengedték a rendőrségről, másnap elkövette ugyanazt a bűncselekményt: kitépte a kezéből egy nő táskáját a győri E. Tamás. A járőrök rövidesen a közelben elfogták, a bíróság előzetesbe ültette, hogy egy darabig ne gyakorolja „szakmáját".
Győrben Nádorváros és Adyváros területén többször előfordult augusztusban, hogy egy ismeretlen bringás idős nők táskáját tépte ki azok kezéből, tépte le vállukról, majd elkerekezett. Végül augusztus 20-án bukott meg, amikor délután a Tihanyi Árpád út Malom ligeti részénél egy templomba igyekvő 87 éves asszony táskáját szerezte meg, majd elhajtott.

A közelben volt egy fiatal férfi, aki a nő segítségére sietett, s értesítette a rendőrséget is. A járőrök némi üldözés után a Szigethy Attila út mögötti parkban fogták el a támadót, akinél megtalálták az asszony pénztárcáját. Az elfogáskor derült ki, hogy a táskaletépő a 18 éves, többszörösen büntetett győri E. Tamás, aki bevallotta, hogy ő követte el a bűncselekményt. Azt is megmutatta, hogy a már kiürített táskát melyik kukába tette.

E. Tamás
E. Tamás

A kapitányságon a férfi beismert egy másik hasonló esetet is, amikor egy 79 nő táskáját tépte le augusztus 15-én a Török István utcában. Miután a nyomozók felvették a jegyzőkönyvet, elengedték E. Tamást. A megbánás nem tartott sokáig, másnap este 7 óra körül az Eszperantó utcai aluljárónál egy, a vonatra siető komáromi nő válláról tépte le a táskát. Nem sokkal később a járőrök a Bem tér sarkánál elfogták.

A győri kapitányság bűnügyi osztályvezetője, Reinhoffer Csaba alezredes elmondta lapunknak, hogy ekkor már őrizetbe vették a férfit, a bíróság pedig elfogadva indítványukat, előzetes letartóztatásba helyezte őt. A férfi ellen jelenleg szeméremsértés miatt folyik bírósági eljárás, de volt már dolga a hatóságokkal garázdaság, testi sértés, kábítószerrel visszaélés miatt. Július 6-án helyezték pártfogói felügyelet alá.

A rendőrség kéri, hogy akit a képen látható E. Tamás hasonló módszerrel károsított meg, vagy megpróbálta táskájukat megszerezni, tegyenek bejelentést a Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán személyesen, illetve az 520-072-es telefonon vagy az ingyenesen hívható 107-es segélyhívón.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. kacu 2008. szeptember 28. 15:00
  „Kedves MNA!Én személy szerint ismerem a srácot,hisz egy házban lakok vele.Tudod ez esetben nevelés kérdése is.Nem cigányozni kell,mert a magyar ugyanúgy meg csinálja.Sajnos nálunk romáknál,sok olyan ember van aki lop ez tény és való!Viszont hidd el más bűncselekményben túlszárnyalnak minket a magyarok.Például hallottál már cigányt fajtalonkodni esetleg a saját gyerekével?”
 • 25. katykaraty 2008. szeptember 17. 15:54
  „E.Tamás vagy A .Tamás! A cigányok is barnát szarnak mint a parasztok,nem egykalapálá kellvenni mindenkit,mert aki nem ismeri a másikat az neis mondjon róla semmit!! szerintem ezenis ellehetne gondolkozni és mostantol hasonló gondolkodású magokat szórni mint aki írta ezt az üzenetett is! Amig a kutykurutty nemkap az arcába egy szélső ballost:)”
 • 24. kutykurutty 2008. szeptember 01. 02:11
  „A kormánynak nem érdeke szabályozni a cigány szaporulatot. Nekik hozzák a biztos szavazatot. Addig amíg nem egy szélsőjobbos kormány kerül hatalomra, (lássuk be ennek azért nem túl nagy a valószínűsége, de reménykedjünk) addig a cigány annyi magot szór szét a nagyvilágban amennyit tud. Azé az ország aki teleszüli, és ők tudják ezt. Amíg nem szigorítják a törvényeket Mo.-n addig a lopások, és bűncselekmények száma sem fog csökkenni. Vissza kell vezetni a halálbüntetést, a kiadható büntetési éveket meg duplájára emelni. Aki nem képes beilleszkedni, azt meg egyszerűen kitoloncolni. Épp a múltkor olvastam hogy a szlovák tinik hungarofóbok, és állítólag jobban utálják a magyarokat mint a cigányokat. A megoldás amúgy kínálkozik: minőségi cserét kell végrehajtani, a szlovákiai magyarokat szépen áthozzuk Magyarországra, a cigókat meg átpateroljuk a szlovákoknak. Ők is jól járnak, meg mi is.”
 • 23. Harcona Marcos 2008. szeptember 01. 00:09
  „Olvtársak!
  Bűnözés van, aztán annak vannak fajtái.
  A ´cigánybűnözéssel´ az a legnagyobb gond, hogy azt mindenki közvetlenül érzi a saját bőrén.
  Ez a srác sohasem fog tudni völgyhidat építe(t)ni 30 centis patak fölé, alagutakat a löszfalba, milliárdokat elsíbolni bankból, biztosítóból. Marad neki a táska.
  Káendhá ügyben pl. senki nem akarta letépni az igazgató kezét, ott simán rávertek mindent a balekra, aztán rendben is volna.
  DE, ahonnét ő jött, onnét lehet hogy csak a táskatolvajlásig lehet eljutni. A legnagyobb gond, hogy pontosan ez a réteg termeli ki leggyorsabban önmagát. (Értsd. szaporodik, csak akkor meg én leszek a fasiszta, ha így írom.)
  Nagyon gyorsan ki kellene találni valamit a pártoknak összefogva, és elismerni, hogy nagyon súlyos probléma lesz a cigányhelyzetből három emberöltő múlva, ha nem tesznek semmit.
  Főleg, hogy az ´emberöltőt´ ott elég gyakran 13-17 évben mérik...”
 • 22. Szicsu 2008. augusztus 30. 22:06
  „Nekem édesanyámmal tette volna meg ez a rohadék,csak szerencsére meghallottuk és időben reagáltunk rá,így elmenekült!!!Legszivesebben megvárnám míg kiengedik,és élve temetném el az erdő közepénn!!!!!!!!”
 • 21. Magor 2008. augusztus 30. 14:15
  „Mint ahogy leírtam lent, 99 %- a rohadt a húsnak!”
 • 20. MNA 2008. augusztus 30. 14:10
  „De lehet általánosítani!Miazhogy!Nagyonis!Te se eszed meg azt a húst,aminek a 80%-a megrohadt!”
 • 19. Magor 2008. augusztus 30. 14:07
  „Nem szabad általánosítani! Bár én is elég sűrün cigányozok, azért érdemes tudni, hogy nem minden cigány bűnöző. A hangos, bűnöző cigányok az oláhcigók! ( a 100- as top körözési lista 99 %-a roma!)”
 • 18. pan.cser 2008. augusztus 30. 12:58
  „Újra és újra el fogja követni ezeket a tetteket. Azt hiszem nincs mit tenni én legalábbis nem látok megoldást. Lenne egy, amelyet az iszlám még mindig alkamaz, a kézlevágás. De ezt nem lehet, marad a fiú potenciális veszélyforrás.”
 • 17. raffy2 2008. augusztus 29. 21:57
  „18 évesen ,többszörösen bűntetett?”
 • 16. soproni 2008. augusztus 29. 17:10
  „Még a szeme sem áll jól!”
 • 15. tollas 2008. augusztus 29. 15:24
  „A lomtalanításhoz hozzá kapcsolnám az esetet.
  Nádorváros több pontján, augusztus 15 - 20 körül több utcában
  kirakodó vásár volt megint,minden kupacnak megvolt a medvéje,
  kakasa. - Minek kell lehetőséget adni arra, hogy biztos bázisuk
  legyenek az ilyen alakoknak.
  A megjelenésük, magában visszataszító.”
 • 14. upho 2008. augusztus 29. 11:33
  „mar megint a svedek, megall az ember esze!”
 • 13. Gery.. 2008. augusztus 29. 11:23
  „Ne a képét tegyék ki..Vágják le a kezét..”
 • 12. gyengéd 2008. augusztus 29. 11:19
  „Ja jó ,hogy kint a kép ha meglátom úgy csapom pofán ,hogy egy hétig föld körüli páklyán fog keringeni.”
 • 11. Horváth Aladár 2008. augusztus 29. 11:11
  „Cigánybűnözés márpedig nincs! Ez a fickó csak sokat járt szoláriumba, meg egyébként is Magyar Gárda tag. Azok tehetnek mindenről.”
 • 10. Xerxes 2008. augusztus 29. 11:05
  „Na végre megtört a jég. Kirakják a fényképét a <moderálva> cigánynak, mindenki láthatja hogy "biztosezsemcigany". Reméljük egy az utóbbi időben elindult cigány ellenes szigorítások ( segélyezés átgondolása stb.) egy újabb eleme. Gratula a Kisalfold.hu-nak.”
 • 9. colomano 2008. augusztus 29. 09:55
  „Dew, ráadásul megélhetési tenyésznyúl is.”
 • 8. Dew 2008. augusztus 29. 09:51
  „5: Akkor a te érvedet tekintve, mivel a magyarországi cigányok is magyar állampolgárok, ezáltal ők is adót csalnak. Szóval egy cigány bűnöző mellette még adócsaló is? Jó, hogy ezt megtudtuk.”
 • 7. dreamen 2008. augusztus 29. 09:50
  „Miért bántsátok szegényt,dolgos kétkezű adófizető ember.Mind a két kezét használja amikor lop:)És Vegyétek tudomásul,hogy Magyarországon nincs cigánybűnözés:D/”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balogh: Gyenge pályázatokon a lobbi sem segít

Győr - Balogh József a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke sajnálja, hogy a hét… Tovább olvasom