Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Virágruha-bemutató a hajléktalanokért

Győr - Horváth Mária soha nem gondolta, hogy életében személyesen is megérinti a téma, a hajléktalanság. Igaz, nyolc éve elvált, férjét azonban nem tudta megmenteni a végleges lecsúszástól, majd a haláltól. Az asszony most, az ünnepek közeledtével érzi úgy, tennie kell valamit azokért, akik még megmenthetők.
A két gyermekét felnevelő asszony civilben virágkötő, ezért is gondolt szakmájába vágóan egy színházi előadás előtti virágruha-bemutatóra, néhány perces jótékony programra. A szervezésben Nagy Balázs énekesre, Svidró Viktor magántáncosra, a Madách Színház táncosaira, valamint a Gödöllői Balett tagjaira számíthat.

Horváth Mária sikeres üzletasszony, most mégis úgy érzi, akinek még lehet, segítenie kell. Fotó: Harcsás Judit
Horváth Mária sikeres üzletasszony, most mégis úgy érzi, akinek még lehet, segítenie kell. Fotó: Harcsás Judit

– Ezerszer végiggondoltam a családi életünket, a nyolc évvel ezelőtti válásunk szinte törvényszerű volt – fogalmazott az édesanya. – Azokon szeretnék segíteni, akiken még lehet, s akik elfogadják ezt. A jótékony programból hagyomány válhat, a bevételt a likócsi hajléktalanszállónak, illetve a Segítőház Alapítványnak ajánljuk fel. A gyermekeim és a közös baráti-ismeretségi körünk is eljön, szeretném, ha ők is átéreznék ennek fontosságát. A fiam és a lányom is sikeresek, büszke vagyok rájuk, s ők is megértették a jó szándékot, s akin még lehet, együtt segítenénk.

Olvasóink írták

  • 1. albatrosz 2008. december 04. 21:54
    „Most akkorki ez a hőlgy! Egy másik cikk szerint a főldhivatal uj vezetője?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élhető vidék – az ÚMVP a falumegújítást támogatja

Az Európai Unió a falunak mint közösségi térnek a megteremtésére, újraélesztésére, erősítésére… Tovább olvasom